Aktywne Wpisy
fiolkins +1696
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
arsamakov +436
chwalenie się trzeźwością bo kiedyś się nie potrafiło z umiarem wypić i jeszcze próby umoralniania innych, to jakaś wyższa metafizyka. wam to ten a-----l chyba wypłukał szare komórki #alkoholizm

Wysyla temu chopakowi sms "Znajdę Cię wcześniej niż myślisz",wystawia go na publiczny lincz w internecie ryzykując,że jacyś psychofani zrobią mu wjazd na chatę(a może o to mu chodzi?)i wyrządzą krzywdę
Nie ma chyba w polskim prawie paragrafu na chamskie memy ale jest na nawolywanie do nienawiści i groźby karalne
#meme #rozrywka #afera #humorobrazkowy
źródło: comment_SwCJqymJ9k4HoVIWfqMMAxG0XCJsVrpo.jpg
PobierzJak to wezmie do sadu, to Filo zabuli gruba kase.
Ale, nie zdziwi mnie rowniez, jesli chlopak dostanie lepe od postronnych osob. Wtedy wszystko idzie na konto Chajzera.
Pamiętacie sprawę Jaglaka - był wyrok (wykopków), że dobrze że dokopał śmieszkowi, teraz wyrok że Chajzer źle że szuka autora ... tamten chłopak te chciał pośmieszkować ... pańska łaska na pstrym koniu jeździ....
Dla mnie prosta sprawa, każdy ma prawo reagować na obrzucanie gównem, ale