Wpis z mikrobloga

Gość wrzucil mema krążącego na wypoku od dobrego roku.Chamski nie chamski,czarnyhumor to czarnychumor,a ludzie którzy chociaż raz się zaśmiali z mamy Madzi/Trynkiewicza/chorych dzieci czegokolwiek co przekracza granicę dobrego smaku wychodzą na hipokrytów popierając dzialania Chajzera
Wysyla temu chopakowi sms "Znajdę Cię wcześniej niż myślisz",wystawia go na publiczny lincz w internecie ryzykując,że jacyś psychofani zrobią mu wjazd na chatę(a może o to mu chodzi?)i wyrządzą krzywdę
Nie ma chyba w polskim prawie paragrafu na chamskie memy ale jest na nawolywanie do nienawiści i groźby karalne
#meme #rozrywka #afera #humorobrazkowy
H.....a - Gość wrzucil mema krążącego na wypoku od dobrego roku.Chamski nie chamski,c...

źródło: comment_SwCJqymJ9k4HoVIWfqMMAxG0XCJsVrpo.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hamouma: Wg mnie mem obraża, więc może reagować, zwłaszcza jak atakuje po imieniu i nazwisku. To nie ważne że ktoś uznaje to za śmieszne jak 'bohater mema' czuje się urażony to ma prawo dać temu upust. Znając życie taki mem można podciągnąć pod jakiś paragraf o naruszalności dóbr czy czegoś tam... Co prawda wg mnie powinien bardziej policja/sąd niż lincz - ale internety lubią dobry lincz ...
  • Odpowiedz
@Hamouma: No jest idiota i tyle. O ile prowadzacy profil mogl zachowac sie niesmacznie, to nie zlamal zadnego prawa, ba, nie uzyl przy okazji owego mema nawet wizerunku Chajzera, co wiecej, nie wiadomo, czy jest jego autorem, a nie sadze, ze ktos bylby mu to w stanie udowodnic.

Jak to wezmie do sadu, to Filo zabuli gruba kase.
  • Odpowiedz
@Hamouma: No juz bez przesady. Nie polecam takiego zachowania. Ale fakt, roznie ludzie sie moga zachowac, jak poczuja kase. Wiec nie zdziwi mnie, jesli do czegos takiego dojdzie.

Ale, nie zdziwi mnie rowniez, jesli chlopak dostanie lepe od postronnych osob. Wtedy wszystko idzie na konto Chajzera.
  • Odpowiedz
@Hamouma: Mnie nieskończenie zadziwia, jak wszyscy 'internauci' szybko zajmują stanowiska. Cała sprawa powinna skończyć się w sądzie, a my już wydaliśmy wyrok, kto kogo poturbował...
Pamiętacie sprawę Jaglaka - był wyrok (wykopków), że dobrze że dokopał śmieszkowi, teraz wyrok że Chajzer źle że szuka autora ... tamten chłopak te chciał pośmieszkować ... pańska łaska na pstrym koniu jeździ....
Dla mnie prosta sprawa, każdy ma prawo reagować na obrzucanie gównem, ale
  • Odpowiedz
@Hamouma: Jaglak załatwił swoją sprawę prawidłowo, na spokojnie i koleś otrzymał sprawiedliwą karę. To co o--------a Chajzer to jakiś żart, nie szanuję
  • Odpowiedz
@Hamouma: poczekać jeszcze ze dwa dni i do sądu. Sprawa do wygrania w 100 % , a może i by się udało zwalić na Kajzerke koszty postępowania sądowego ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz