Wpis z mikrobloga

Dlaczego WiFi nie jest szkodliwe dla zdrowia?

Fizyk jądrowy rozprawia się z mitami, jakie narosły wokół tego problemu. Możecie wysłać znajomym, którzy roznoszą tego typu plotki w mediach społecznościowym. Im pewnie nie pomoże ale będziecie mieli poczucie dobrze spełnionego obowiązku ;)

#nauka #liganauki #gruparatowaniapoziomu #zdrowie #medycyna #otchlan #mikroreklama
Rysunek - tak, brednie z internetu są miłe dla ucha i nęcące. Ale to nie zmienia tego, że są oparte na niczym.
Sierkovitz - Dlaczego WiFi nie jest szkodliwe dla zdrowia?

Fizyk jądrowy rozprawia...

źródło: comment_XqZ9quUbsBRVZ3JGGVLPmo1CejTcvRYk.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sierkovitz: To zabawne, że ten obrazek się sam siebie obala. Obrazowanie prawdy i kłamstwa jako tych które są wybierane przez jednostki i przez tłumy są właśnie takim kłamstwem. A więc, można napisać, ze uwierzenie w ten obrazek to stanięcie w długiej kolejce kłamstwa.
  • Odpowiedz
@Sierkovitz: To zapewnie zależy od tego co według Pana jest preferowana bo ja nie widzę, żadnej osoby która chce takową prawdę. Dla mnie to duże kłamstwo bo mówi, że ludzie karmią się tym przyjemnym kłamstwem, a chyba, nie wiem czy Pan się zgodzi, jest to nie do końca prawda.
  • Odpowiedz
@Brzytwa_Ockhama: Czytajac to co piszesz na mysl przychodzi mi typowe "lanie wody" ze szkol. Uzywanie dlugich slow i wplatanie pustych zdan, byle tylko zalac rozmowce iloscia, zamiast skupic sie na tresci.
Nie pisze tego, zeby jakos cie zaatakowac, raczej chce zwrocic twoja uwage na bledy, ktore popelniasz w dyskusji, abys mogl nad tym popracowac.
  • Odpowiedz