Fizyk jądrowy rozprawia się z mitami, jakie narosły wokół tego problemu. Możecie wysłać znajomym, którzy roznoszą tego typu plotki w mediach społecznościowym. Im pewnie nie pomoże ale będziecie mieli poczucie dobrze spełnionego obowiązku ;)
@Sierkovitz: Ten obrazek po prostu sam się obala. Ludzie tak nie żyją, sugerowanie, że ludzie żyją w ciągłym kłamstwie to przylepianie sobie cechy proroka prawdy który wie wszystko i zna prawdę.
@Sierkovitz: Pisanie o moich chochołach to całkiem przyjemne rzecz. W końcu pod chochołem śpi róża, symbol piękna życia. Mam nadzieję tylko, że nie szukasz czapki z piór.
@Sierkovitz: Dla Pana to pustosłowie a dla osoby która zna Wesele to tekst. Brakuje Panu trochę wiedzy literackiej, ale nie dużo skoro używa Pan chochoła.
@Brzytwa_Ockhama: Znam Wesele na wyrywki. Ale ja piszę, że sam sobie wymyśliłeś "życie w ciągłym kłamstwie" ty się nawet do tego nie odniesiesz tylko ucieczka w długą. Sorry - ale jakoś mnie to nie nastraja do dyskusji.
@Sierkovitz Niestety od zawsze jednym z popularniejszych rodzajów urojeń jest bycie napromieniowywanym przez kosmitów, sąsiadów itd. zaawansowana i niezrozumiała dla maluczkich technologia tylko dolewa oliwy do ognia.
#psiarze Pamiętacie jak kilka lat temu wszyscy byli obsrani w sylwestra przed strzelaniem bo "co ludzie pomyślą? Straszymy pieski...". W tym roku będzie n-----------e na całego, większe jak w Donbasie
Fizyk jądrowy rozprawia się z mitami, jakie narosły wokół tego problemu. Możecie wysłać znajomym, którzy roznoszą tego typu plotki w mediach społecznościowym. Im pewnie nie pomoże ale będziecie mieli poczucie dobrze spełnionego obowiązku ;)
#nauka #liganauki #gruparatowaniapoziomu #zdrowie #medycyna #otchlan #mikroreklama
Rysunek - tak, brednie z internetu są miłe dla ucha i nęcące. Ale to nie zmienia tego, że są oparte na niczym.
źródło: comment_XqZ9quUbsBRVZ3JGGVLPmo1CejTcvRYk.jpg
PobierzAle to ty sobie dopowiedziałeś nie wiadomo czemu. Wystawiasz chochoła nie wiadomo skąd i teraz ja mam go rozbrajać? daj spokój.