Aktywne Wpisy

Voltee +644
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Chicane 0

#motocykle #truestory #gorzkiezale #polska #zabkowiceslaskie
źródło: comment_QYYZQ2EcDaZW6RfAFsgcdS8D1ARiuCgS.jpg
Pobierz@SuchyArbuz: No tak, bo przecież papier od urzędasa najważniejszy...
I pytanie zasadnicze co ty zrobiłeś dla swojego miasta żeby je w jakikolwiek sposób wypromować ?.
Wiec skończ pisać farmazony bo czytać się tego nie
Parada była zabezpieczona przez policję, odcinek drogi został wyłączony z ruchu, zabezpieczony od osób postronnych, trafił na policjanta który tak na prawdę przekroczył swoje uprawnienia chciał mu dopierdzielić. Rozmawiałem zarówno z osobami które były na miejscu jak i z samym zainteresowanym. Składa odwołanie związku z nałożonym mandatem karnym ponieważ po weryfikacji wyżej wymienionej sytuacji
@szymon-jagodzinski-1: a czyli jazda bez dokumentów na niezarejestrowanym motorze i to jeszcze na baku jest w pełni legalna? supcio
@szymon-jagodzinski-1:
A gdzie motocykl na zdjęciu ma tablicę rejestracyjną?