Aktywne Wpisy
chillichill +16
sossaa +31
A pamiętacie jak na instagramie był jakiś #!$%@? 10 years challenge gdzie ludzie wrzucali zdjęcia sprzed 10 lat i obok aktualne a lewandowska zmieniła zasady gry i zrobiła 20 years challenge i wrzuciła zdjęcia z dzieciństwa XD ciekawe czemu #lewandowski #p0lka
Komentarz usunięty przez autora
@Marbarella: Upublicznila nieodplatnie swoj wizerunek. Mam nadzieje, ze pomoglem.
@Marbarella: Tak jak i przestepcom prawo nie daje mozliwosci do nielegalnego posiadania niezarejestrowanej broni. Ale i tak ja maja.
Regulacje dotyczace modyfikacji i publikowania wizerunku sa praktycznie martwe, bo w wiekszosci wypadkow nie da sie ustalic sprawcy takiego czynu. W zwiazku z tym, dzielac sie swoim w sieci, trzeba sie liczyc z takim obrotem sprawy.
Sprawa druga - kto przyklaskuję i zazdrości? Proszę nie uogólniać na własne potrzeby, by poprzeć swoją teorie.
A po trzecie chyba nie rozumiesz o co chodzi, bo porównanie z dupy xD
@Mirabelia: Kto przyklaskuje ten przyklaskuje, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.
@Marbarella: BIEDNA XD memy nie biorą się z niczego
Komentarz usunięty przez autora
Mam nadzieję, że pomogłem.
@troflix: @Prezes_Lato: @Prezes_Lato: @zomowiec: @baNicja:
@Marbarella: tldr: Prowadziła blog na jednym z czanów (tak to prawda). Opisywała erasmus, rysowała. W pewnym momencie wkurzyła pewną cześć anonków i tak się zaczeło