Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
cornel9192 +132
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
zgodnie z obietnica wrzucam swiezo sprowadzone BMW F30 mpakiet Estorilblau.
Jest piekne i zajebiste. Dla hejterow dodam, ze to 2.0d 184 KM, ale co z tego. Wygladem urywa dupe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #bmw #pokazauto #pracbaza #handlarze
A tak zmieniajac temat, sprzedales juz swoja?
@sid03: jednym wystarcza innym nie, dlatego można sobie wybrać. Po autobanach to można i 1.2 dieslem 170 latać, tu nie o to chodzi ;) Ja wiem, że następne auto będę brać 6 cylindrowe
Poza tym kto kupuje mpkaiet dla zawieszenia? 5% kupujących? Argument d--a że tak powiem
Więc skoro nikt nie korzysta to dlaczego wedlug ciebie bez sensu go miec w 318i? xD
1. Lepiej trzyma wartosc
2. Lepiej wyglada
3. Lepiej sie prowadzi
4. Wsrod znajomych nie jestes przegrywem
5. Sprzedasz szybciej za pare lat, bo w Polandii lubia wypasik w
Ad1. Pakiety, patrząc na czas, można zawsze dołożyć przed sprzedażą. W Polandii przechodzi nawet najtańszy odlew, ważne że wygląda jak coś, co jest 4x droższe ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ot wewnętrzny buc jest ważniejszy. Ale przyznaje, na początku cenę trzymają lepiej od bazowych
Ad2. Temu nigdy nie zaprzeczałem, ale podkreślałem, że nie wygląd dla mnie jest ważny
Ad3. Odpowiedziałem wyżej: który z nabywców to doceni?
Ad4.
Komentarz usunięty przez autora
Zeby w pelni zrobic pakiet musisz sie troche nameczyc i wydac sporo kasy chociazby na fotele zawias lub kola - srednio oplacalny temat zeby zrobic caly pakiet
@ScaRRyMaN: jezeli odnosisz sie do swojej wypowiedzi o ospoilerowanych civicach to o czym ja mam z toba romawiac...
Wyobraź sobie, że niektórym zależy na ładniejszym wyglądzie samochodu i dlatego też biorą mpakiet do słabych silników. W Mpaku też są inne, wygodniejsze fotele z lepszą możliwością regulacji.
Moc silnika nic tu nie ma do rzeczy.
Ale hehe to tylko 2.0 hehe i w klekocie hehe.
Hehe.
@callmemiro: a potem jest kombinowanie jak zwiększyć osiągi bo silnik nie nadąża za budą, co op zrobił. Więc chyba jednak tych osiągów
@ScaRRyMaN: uważasz, że to mpakiet prowadzi do kobninowania ze zwiekszeniem mocy? Ciekawe...
W serii 3 nie ma foteli komfortowych wiec argument z wygodniejszymi fotelami mpakietowymi nadal jest aktualny. Jak i ten z wyglądem samochodu czy przyjemniejszej kierownicy.