Wpis z mikrobloga

Ogarnijcie, że do perfumerii wcale nie tak rzadko przychodzą kobiety, które odgryzają testery pomadek i wynoszą je w ustach albo skrobią tipsami w cieniach do powiek/bronzerach/pudrach/różach i zabierają sobie pod paznokciami na wynos. Nie są to żadne menelki, tylko normalnie wyglądające dziewczyny.
#logikarozowychpaskow
S.....y - Ogarnijcie, że do perfumerii wcale nie tak rzadko przychodzą kobiety, które...

źródło: comment_EhvuguD0QX0L1yvyJmAGGwiALBxPInKH.jpg

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 18
@Shanny moja znajoma pracuje w douglasie i mówi że dramat jest z wiecznie obgryzionymi szminkami, z przelewaniem testerów do swoich pojemniczkow. :/
  • Odpowiedz
@Shanny: Jak dali chyba 50% mniej na kosmetyki w Rossmannie.. Oglądałam wtedy tusze do rzęs, kiedy do działu z pomadkami firmy na A podeszła dziewczyna. Młoda, jakoś 25 lat. No i szukała pomadki, szukała. O! Znalazła! Oczywiście była zabezpieczona. Popatrzyła w moją stronę, czy nie patrzę (byłam najbliżej) a potem usłyszałam "ts!" (odgłos oderwania zabezpieczenia). Popatrzyłam kątem oka, a ta dziewczyna odręciła tę pomadkę, ugryzła tyle ile wystawało i szybko
  • Odpowiedz
Hitem jak dla mnie była kobieta, która wzięła tester kremu, nałożyła sobie BARDZO grubą warstwę na całą twarz przy konsultantce, a po wyjściu ściągnęła to wszystko palcami i zapakowała do swojego pudełeczka.

@Shanny: Mało kreatywna, powinna jeszcze przyjść z córką, to miała by dwie twarze kremu. xD
  • Odpowiedz
@szopenhauerka: Zdarzyło się.
@Akayari: Zgłaszaj takie sytuacje pracownicom albo ochronie. Mnie denerwuje to, że wiele bab w drogeriach maca kosmetyki. To jest dla mnie chamstwo na równi z macaniem bułek w sklepie. Można oczywiście używać testera do woli, ale babska potrafią otworzyć zaplombowany cień do powiek albo puder i grzebać brudnymi paluchami. A potem odstawią na półkę i po sprawie, niech ktoś kupi.
  • Odpowiedz
@agaja: jak lekko podgrzejesz zapalniczką to szminka lepi się, więc pewnie "wklejają" do jakiejś starej.
Ja tym sposobem sklejałem wielokrotnie połamaną pomadkę.
  • Odpowiedz
@Shanny: z jednej strony - cebula do sześcianu, z drugiej - tak bardzo nie lubię tych Douglasów i Sephor, że dobrze im tak. Jak człowiek przyjdzie totalnie casualowo ubrany, to patrzą jak na złodzieja, a próbki? W życiu, proszę się zmyć i malować na miejscu XD Dlatego te sklepy na mnie nie zarabiają.
  • Odpowiedz