Aktywne Wpisy
ted-ed-tyi +5
Czy poszedłbyś na kasę do Biedronki, gdybyś nie miał, z co żyć? Ukorzyłbyś się w ten sposób przed życiem?
#biedronka#praca#przegryw
#biedronka#praca#przegryw

planarize +17
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile

Ehh, jak zwykle nie wiem co robić i jak zareagować, moze mi doradzicie, bo nie wiem czy cos jest ze mna nie tak czy wszystko ok.
Wczoraj świętowaliśmy z Markiem tydzień znajomości. Nie jakoś specjalnie ale kino, kwiaty wino itd. :-)
Podczas kolacji było bardzo miło do momentu gdy nie złożył mi propozycji. Nigdy nie zgadniecie jakiej
A jak się zaczął tłumaczyć głupio
No trochę mnie wryło nie powiem, poza tym jesli mialabym wybierac to sama wolalabym fmf wiec inicjatywa z drugim facetem wyszla od niego. Jeszcze cos tlumaczyl, ze nie musi byc anala bo moze byc uklad oral + klasycznie ale to juz moge sobie wybrac a on sie dostosuje ( ͡º ͜ʖ͡º).
Sama nie wiem, moze jestem staroswiecka ale troche to dla mnie obleśne. Z drugiej strony to nowe przygody i doznania, może mi się spodoba?
W dzisiejszych czasach takie praktyki są ok? Bo juz tak mam w glowie namieszane, ze szkoda gadac...
A wy co myslicie?
___________________________________________________________________________________
#opowiescimango - chcesz byc na bieżąco? OBSERWUJ :-)
źródło: comment_Gt83wS08GmS134hQTq2lSpcRttZcBnhd.jpg
PobierzZgodzilibyscie sie na trojkat? Jesli tak to w jakiej opcji?
Myślę, że to wszystko tłumaczy - grasz tylko. Może lepiej iść trochę bardziej "za głosem serca"? Może Ty wcale tego nie chcesz tylko Ci się facet podoba czy cos w tym klimacie dlatego jesteś gotowa na jakieś 'wyrzeczenia' z tego powodu??
źródło: comment_PgplyzTKFiWwnLQA8rh0q2BApZM1sipM.jpg
Pobierzźródło: comment_xgI8G5ju5tCzgsdi5deyFxLmT7AKjCGA.jpg
Pobierzi gdzie opcja w ankiecie "TAK dla obu wariantów"? oraz stosujemy nomenklaturę krajową 2m+1k, albo 2k+1m, a nie jakieś mlm-y.