I w stravie zrobił mi się problem... Mianowicie przez błędne ustalenie pozycji GPS zaliczyło mi segment którym nie jechałem. Trzymałem się szosy/ścieżki, a według stravy przejechałem przez las. Dodatkowo pobiłem rekord segmentu - moja średnia 38, a druga osoba ma 21... Nie podoba mi się to, przez błąd jestem na szczycie i psuję innym zabawę. Jeżeli ktoś mi podpowie jak to usunąć to będę wdzięczny.
Statystyki:
Dystans: 61 km Czas: ◷02:39:08 Średnie tempo: 2:35 min/km Średnia prędkość: 23,17 km/h Kalorie: 3101 kcal
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
https://www.strava.com/activities/1009264166
24km z wczoraj, luźne kręcenie.
I dzisiejszy przejazd, początkowo zerowa motywacja, ciężko szło, ale po jakimś czasie zacząłem się cieszyć z jazdy.
#rowerowetrojmiasto
I w stravie zrobił mi się problem... Mianowicie przez błędne ustalenie pozycji GPS zaliczyło mi segment którym nie jechałem. Trzymałem się szosy/ścieżki, a według stravy przejechałem przez las.
Dodatkowo pobiłem rekord segmentu - moja średnia 38, a druga osoba ma 21...
Nie podoba mi się to, przez błąd jestem na szczycie i psuję innym zabawę.
Jeżeli ktoś mi podpowie jak to usunąć to będę wdzięczny.
Statystyki:
Dystans: 61 km
Czas: ◷02:39:08
Średnie tempo: 2:35 min/km
Średnia prędkość: 23,17 km/h
Kalorie: 3101 kcal
W tym tygodniu to już 85km!
#rowerowyrownik #ruszgdansk
Wpis dodany za pomocą tego skryptu