Wpis z mikrobloga

Czy spojrzysz na ludzi z wpisu czy spojrzysz na antifę, jedna i ta sama hołota.

@Kryspin013: Nie. Nigdy nie widziałam ani nie słyszałam u antyfaszysty hasła "nacjonaliści do gazu".
  • Odpowiedz
@Kryspin013: @Salieri_: Mogę pisać jedynie o własnych doświadczeniach z Antifą, a te są bardzo pozytywne. Nie, ludzie których poznałam w niczym nie zasługują na wyzywanie ich od 'zwierząt' i 'bandyckich grup'. W d... mam 'robienie komuś przysługi', najlepszą przysługą dla spoleczeństwa jest mówienie prawdy.
  • Odpowiedz
Mogę pisać jedynie o własnych doświadczeniach z Antifą, a te są bardzo pozytywne. Nie, ludzie których poznałam w niczym nie zasługują na wyzywanie ich od 'zwierząt' i 'bandyckich grup'. W d... mam 'robienie komuś przysługi', najlepszą przysługą dla spoleczeństwa jest mówienie prawdy.

@Andreth: Ogólnie w tym całym s----------u prawicowo-nacjonalistycznym i antyhomo staje po stronie ludzi wierzących w równość, tolerancję itp. Chyba każdy kto posiada więcej niż dwa zwoje mózgowe zgodzi
  • Odpowiedz
Skoro życzą komukolwiek śmierci, to mało wspólnego mają z katolicyzmem.

@lordgrievous: No tak, przecież żaden katolik nigdy nikogo nie skrzywdził.

Rozumiem, że zamachów też nie utożsamiasz z islamem, bo większość muzułmanów mówi, że to nie prawdziwy islam?
  • Odpowiedz
@Andreth: Krytykujesz ONR, organizacje skrajnie prawicową a zarazem sympatyzujesz z Antifą, organizacją lewicowych ekstremistów. To właśnie pokazuje, że jesteś tyle samo warta co ludzie których tak nie lubisz.
  • Odpowiedz
@Andreth

Zaczynam rozumieć, co czują, jak oglądaja w telewizji kolejne s---------y mordujące ludzi z imieniem Allaha na ustach.

Chyba nie do końca rozumieć. No chyba, że widząc co robią nasi katole rodzi się w tobie poczucie sprawiedliwości i tego, że robią słusznie. Większość muzułmanów popiera kamienowanie gejów i apostatów. Koran każe tak z nimi postępować. Prorok w ten sposób postępował.

Więc z całym moim hejtem do katoli i kościoła nie porównuj
  • Odpowiedz
@Andreth

Nie. Nigdy nie widziałam ani nie słyszałam u antyfaszysty hasła "nacjonaliści do gazu".

Hasła hasłami, są ważne, ale jednak czynna napaść jest gorsza od manifestowania swojej agresji tylko werbalnie. A atakującą fizycznie antife podejrzewam, że kiedyś widziałaś. To to samo.
  • Odpowiedz