Aktywne Wpisy

4mmc-enjoyer +16
Jak to jest, że w każdym artykule/wiadomości/nowości/... o samochodzie elektrycznym, ZAWSZE najbardziej molestowany argument to "moim 1.9tdi robię 1000km na strzała, zrobisz to tym elektrykiem???" - jakby to miał być jakiś wyznacznik użyteczności samochodu.
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te

CzosenWan +45
źródło: IMG_20251027_125026827_HDR
Pobierz

@Kryspin013: Nie. Nigdy nie widziałam ani nie słyszałam u antyfaszysty hasła "nacjonaliści do gazu".
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_WXoeasTXkobygyOyzqE9ZLm8MF3UqCqU.jpg
Pobierz@Andreth: Ogólnie w tym całym s----------u prawicowo-nacjonalistycznym i antyhomo staje po stronie ludzi wierzących w równość, tolerancję itp. Chyba każdy kto posiada więcej niż dwa zwoje mózgowe zgodzi
@falszywy_prosty_pasek: Jestes nietolerancyjny.
#wolnoscslowa
@lordgrievous: No tak, przecież żaden katolik nigdy nikogo nie skrzywdził.
Rozumiem, że zamachów też nie utożsamiasz z islamem, bo większość muzułmanów mówi, że to nie prawdziwy islam?
Chyba nie do końca rozumieć. No chyba, że widząc co robią nasi katole rodzi się w tobie poczucie sprawiedliwości i tego, że robią słusznie. Większość muzułmanów popiera kamienowanie gejów i apostatów. Koran każe tak z nimi postępować. Prorok w ten sposób postępował.
Więc z całym moim hejtem do katoli i kościoła nie porównuj
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Hasła hasłami, są ważne, ale jednak czynna napaść jest gorsza od manifestowania swojej agresji tylko werbalnie. A atakującą fizycznie antife podejrzewam, że kiedyś widziałaś. To to samo.