Wpis z mikrobloga

Widzieliście już relację z wczorajszego Marszu Równości w Gdańsku - licznego, różnorodnego i pokojowego.

Teraz spójrzcie na kontrmanifestantów. Osoby wykrzykujące np. "Wielka Polska Katolicka". Wydawałoby się, że w kraju, który padł ofiarą nazizmu, nie powinny padać hasła typu "do gazu", a jednak nie mówimy już o trolach z Fejsa, o których często słyszymy, żeby się nimi nie przejmować. Te same środowiska później najgłośniej się oburzają na "Polskie obozy koncentracyjne".
Niestety to nie jedyna wczorajsza kompromitacja katolickich radykałów. W Teatrze Powszechnym poparzyli jakąś substancją pracownicę baru. To są metody terrorystów, a obozy dla gejów są dzisiaj w Czeczenii. Wciąż, nie daje im to nic do myślenia.

Mirki i Mirabelki!
Już w przyszłym tygodniu, 3 czerwca, odbędzie się największy marsz, czyli Parada Równości w Warszawie.
Profesor Vetulani mówił, że Parada niesie wolność Europie i Polsce.
Zapraszam.
Wciąż trwa zbiórka funduszy.

#teczoweodrodzeniepolski

Pobierz falszywyprostypasek - Widzieliście już relację z wczorajszego Marszu Równości w Gdańs...
źródło: comment_QOfyqrOgM5dvB2inILEP5eoySzgjLxVn.jpg
  • 76
Wiesz co te 10% do z dupy dosłownie wziąłeś , statystki ogólnoświatowe mówią o góra 5%, tak macie prawo do demonstracji a nie do nachalnej i chamskiej propagandy i łażenia z gołą dupą np. Nie macie kultury za grosz i to jest problem. A jak Tobie nie podoba się wolność w tym kraju( m in. do mojego sprzeciwu) to zrób taki marsz w Iranie , Afganistanie , Arabii czy Ugandzie twardzielu
Wiesz co z typową erystyką nie chce mi się gadać mówisz jak 9 latek -dlaczego?dlaczego? - to powiedz w takim czego wam brakuje? Nikt was nie morduje , nie prześladuje, czego wy #!$%@? chcecie poza propagowaniem zboczeń i udawaniem że jesteście tacy sami jak wszyscy? Nie, nie jesteście i nic tego nie zmieni.Wysoki i niski różnią się , kobieta i mężczyzna też więc nie zmieniaj ewolucji i natury ok?
iesz co te 10% do z dupy dosłownie wziąłeś , statystki ogólnoświatowe mówią o góra 5%,

@Puter: Nie ma żadnych jasnych statystyk, że to "góra 5%".

2015: (UK) In a Yougov survey 88.7% adults identfied as heterosexual. Asked to place themselves on the Kinsey scale, 72% of all adults, and 46% of adults aged 18–24 years, picked a score of zero, meaning that they identify as totally heterosexual."

Yougov to jest
@Puter lol. Po pierwsze jak do kogoś piszesz to może jednak wołaj. Po drugie to chyba coś ci się ostro pokiełbasiło, bo jeśli to ma być do mnie to ten wpis jest totalnie od czapy. Prosiłam tylko o wskazanie gdzie są noby te przywileje, których nikt nie ma. Nie zrobiłeś tego, bo sorry "propagowanie zboczeń" to puste hasełko. Zamiast tego płodzisz jakieś histeryczne elaboraty.

PS zdradzę ci szokującą prawdę - nie każdy
widziałem antifę #!$%@?ącą kamieniami w uczestników marszu niepodległości,

@Salieri_: Kiedy to było?

Dla swoich każdy jest spoko.

Widziałam, jak sie zachowywali na kontrdemonstracjach przeciwko ONR. Nie wykluczam, że w sytuacji konfrontacji mogą zachowywać się różnie, ale mają tę zaletę, że słuchają co się do nich mówi i nie gubią z oczu spraw zasadniczych.

Większość muzułmanów popiera kamienowanie gejów i apostatów.

@morgahard: Bzdury. Poglądy przeciętnego muzułmanina (przynajmniej europejskiego) na ten temat
@Puter to o opiekunach już było dementowane jakieś zylion razy - chodziło li i jedynie o formularze. I to nie tylko ze względu na lgtb, ale również na dzieci np. pod opieką dziadków. I bodajże dotyczyło jednego szpitala.
No i nadal nie pokazałeś jakich to przywilejów domaga się lgtb, których nikt inny nie ma. Promować na szczęście możesz dowolną ideę, dopóki nie łamiesz prawa. To się wolność nazywa. A to że ktoś
@KorelacjaProkrastynacji: to wtedy kiedy oblegali im squat? sam bym rzucał czym popadnie, to było albo oni albo my. Poza tym jak ktoś cię atakuje nie powinien mieć pretensji że nie walczysz na JEGO zasadach, gdy atakuje cię nożownik najlepiej wyciągnąć pistolet itd. To znacznie ogranicza straty własne, a oni cóż mają nagrodę darwina.