Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MangoZjem: Dobrze zrobiłaś. Wychodzi, że mieli spore nadzieje na ładną gotówkę w kopercie. Masz przynajmniej spokój.

A co do rodziny ładnie wyglądającej na zdjęciu to prawda - nawet nie pytaj skąd wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MangoZjem: Znam ludzi, którzy na tego typu imprezy zapraszali tylko ciotki i wujków, bo oni zawsze dają więcej kasy niż kuzyni, zatem takie zachowanie w ogóle nie jest dla mnie zaskoczeniem :)
  • Odpowiedz
@MangoZjem: co za buractwo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To jest chore jak pod wpływem pliku banknotów z 90% tego społeczeństwa wyłazi ordynarny nosacz bez krzty wstydu.
Dobrze zrobiłaś i możesz odetchnąć że Cię tam nie będzie. Toksyczne towarzystwo i tyle.
  • Odpowiedz
Znam ludzi, którzy na tego typu imprezy zapraszali tylko ciotki i wujków, bo oni zawsze dają więcej kasy niż kuzyni

@Faraday: Mimo, że jest to godne pożałowania to tak zrobić to jedno, a powiedzieć o tym komuś niemal wprost to jest jakaś w ogóle masakra.
  • Odpowiedz
@MangoZjem: zaczynasz być moją ulubioną zarzutką, nie zepsuj tego (ʘʘ) proponuję jako następne w perypetiach życiowych przystojnego dostawcę pizzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@MangoZjem ja uważam, że domyślnie daje się tyle co koszt talerza. Ale nigdy bym nie śmiał nikomu w ryj powiedzieć, że oczekuje wypchanej koperty. Byle nie pusta jak się czasem zdarza.
  • Odpowiedz
@MangoZjem: też planuje wesele, ale ja mam na odwrót - często przypominam rodzinie, że mają nie szaleć z kopertami, bo nie chcę żeby moje wesele było dla kogoś problemem tylko raczej powodem do radości. I na pewno nie chciałbym żeby ktoś odmówił przyjścia, bo by się martwił, że nie będzie mial kasy na kopertę, smutne.
  • Odpowiedz