Aktywne Wpisy

Viarus_ +126
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +3
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

#java #ide #intellij #programowanie
źródło: comment_oxUJDNyewSjYqhkN0Kn9r1wsUIsPdFtm.jpg
Pobierz@GotoFinal: Pomyślał bym, że może to ze mną coś jest źle, ale to co poniżej wyklikałem w 5-10 sekund.
@
źródło: comment_EcIyPnvta53tO9nncPmiYd0eP3MjTuPd.jpg
PobierzA w intellij też można łatwo wyklikać z spring init.
No i... podpowiedzi usprawniają pracę, dobre podpowiedzi oszczędzają czas, live templates też, nie pamietam kiedy ostatni raz ręcznie pętle tworzyłem, czy nawet zmenną, no i nie musze wciskać kropki by ładowało podpowiedzi, tylko zawsze i wszedzie działa ;/
No ale męcz się
@GotoFinal: Tworzyłem archetypem. File > New project > etc. Pozdrawiam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I sorki memorki, ale nie jestem już na poziomie myszotłuka po tych 6 latach i nie klepię dziennie 100 pętli, żeby przyspieszenie pracy o 2
No nic... szkoda czasu... 6 lat komercyjnie to już nic nowego nauczyć się nie potrafi, a podstaw nie zna, ech... aż kusi by się spytać ile płacą /h za takie umiejętności, ale dobra...
Ale sam nie umiesz wyklikać prostego projektu w Eclipsie żeby działał, co sam potwierdzasz, więc chyba jesteś na gorszej pozycji, co?
@GotoFinal: Chciało by się wiedzieć, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://imgur.com/a/p8VcB
Tak samo jak w intellij... nie ma
java, muszę sobie stworzyć sam.no chciałoby się, ale w polsce jest jakieś chore tabu, no i nie tylko w polsce. A jestem ciekaw czy moje oferty są odpowiednie, może jak się oduczę mavena
A skąd wiesz ile mam? i skąd wiesz czy to już nie jest więcej, skoro nie chcesz się podzielić własną?
@GotoFinal: Wybierasz generator, który nie tworzy sourcowych folderów, lawl. No chyba jasne że coś klikasz źle, skoro ja potrafię to zrobić a ty nie? File > New > Spring > Spring Getting Started Content i masz wszystkie archetypy jakie trzeba. Wybierasz Maven, działa. Proste.
no ogólnie to nie masz żadnych danych by powiedzieć czy dostanę więcej czy nie... No a początkowo zrozumiałem że chodziło ci o więcej niż masz
@GotoFinal: Ty nawet nie umiesz dobrze przeczytać jednej wypowiedzi i chcesz dostawać więcej pieniędzy? Nie ma szans. Nie dostaniesz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale powodzenia...
Jasne, że ci nie podam kwoty, ale żyjąc w Polsce nie dostajesz więcej. Gwarantuję.
Więc idz z tymi swoimi gwarancjami i dziwnym polskim tabu...