Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
mirko_anonim +42
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
#ios #android #apple
! a tak serio to sam mam macbooka air 13 do codziennej pracy i nie zamieniłbym go na nic innego
Ogólnie to do pracy web developerskiej MaxBook > cała reszta. Do pracy typowo nad C czy oprogramowaniem niskopoziomowym super jest jakiś Linux, np. Ubuntu ;)
Poza tym seria "PRO"... która jest po prostu śmieszna w porównaniu z jakąkolwiek stacją roboczą :)
@Zielonka_atakuje: co to opowiadasz za bzdety. Jedyne do czego się nie nadaje to do gier.
Do czego niby nie nadaje się "na co dzień" jeszcze?
Bo ludzie nie wiedzą, że płaci się też za spokój, a nie tylko za bebechy.
Wczoraj miałem ochotę posłać swojego della do piachu kiedy podczas składania filmu z wakacji miałem ponad 5 razy bluescreena. W międzyczasie padł sterownik karty graficznej. Windows twierdził, że "sterownik jest git, ale kartę wyłączyłem, bo błędy". Okazało się, że trzeba było ... zainstalować ten sam sterownik do biosa, który
@Meph1k: to magia. A nie, cholerny game maker ma chyba 7 w 1
@haxx: przez 10 lat użytkowania laptopów na windowsie jakoś nie dostałem podobnych wrażeń w kwestii komfortu i wygody użytkowania. zapomniałem jakiejś ukrytej opcji włączyć?
@BDLK_IMPRTR: no nie wiem - najwięcej emocji powoduje w tych, którzy go nie mają, to oni najczęściej się o
Gorzej z systemem który bywa niestabilny (spróbuj go nie restartować raz na miesiąc), gubi niektóre rzeczy po update i ma sporo nadal nierozwiązanych problemów rodem z lat '90.
@xetrov: co to za bzdury xD macos wybudza się w parę sekund, nie restartuję go tygodniami i działa cały czas tak samo jak zaraz po restarcie, bez żadnego
@advert: no tak, wcale nie mam tego sprzętu i go nie używam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@advert: nie wiem, nie miałem niczego takiego od czasów WIN98 (może masz z nim ostatnie
@xetrov: przerobiłem wszystkie windowsy od 95 do 8, na laptopach od xp. w każdym coś się #!$%@?ło, każdy działał dobrze przez kilka miesięcy, a potem zaczynała się męczarnia, którą trzeba było zakończyć formatem. i tak w kółko, niezależnie od systemu.
od kiedy kupiłem
Oczywiście że to nie przypadek, wizerunkowo maki są świetne, każdy klient widzi ładne maki to wie, że ma do czynienia z "poważną firmą"... Agencje reklamowe bardzo rzadko robią zlecenia, wymagające