Aktywne Wpisy

Atomus +351
źródło: 1000000853
Pobierz
dizel81 +26
Rzekomo inwestor poszedł do właścicieli lokalu i chcą oni z nim mieć umowę, a ze Spoconym zerwać:)
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000000853
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#ios #android #apple
źródło: comment_yGeReUWHDLJwloPXhhqDe25SQJ1hqOqA.jpg
PobierzOgólnie to do pracy web developerskiej MaxBook > cała reszta. Do pracy typowo nad C czy oprogramowaniem niskopoziomowym super jest jakiś Linux, np. Ubuntu ;)
Poza tym seria "PRO"... która jest po prostu śmieszna w porównaniu z jakąkolwiek stacją roboczą
@Zielonka_atakuje: co to opowiadasz za bzdety. Jedyne do czego się nie nadaje to do gier.
Do czego niby nie nadaje się "na co dzień" jeszcze?
Bo ludzie nie wiedzą, że płaci się też za spokój, a nie tylko za bebechy.
Wczoraj miałem ochotę posłać swojego della do piachu kiedy podczas składania filmu z wakacji miałem ponad 5 razy bluescreena. W międzyczasie padł sterownik karty graficznej. Windows twierdził, że "sterownik jest git, ale kartę wyłączyłem, bo błędy". Okazało się, że trzeba było ... zainstalować ten sam
@Meph1k: to magia. A nie, cholerny game maker ma chyba 7 w 1
@haxx: przez 10 lat użytkowania laptopów na windowsie jakoś nie dostałem podobnych wrażeń w kwestii komfortu i wygody użytkowania. zapomniałem jakiejś ukrytej opcji włączyć?
@BDLK_IMPRTR: no nie wiem - najwięcej emocji powoduje w tych, którzy go nie mają, to oni najczęściej
Gorzej z systemem który bywa niestabilny (spróbuj go nie restartować raz na miesiąc), gubi niektóre rzeczy po update i ma sporo nadal nierozwiązanych problemów rodem z lat
@xetrov: przerobiłem wszystkie windowsy od 95 do 8, na laptopach od xp. w każdym coś się p--------o, każdy działał dobrze przez kilka miesięcy, a potem zaczynała się męczarnia, którą trzeba było zakończyć formatem. i tak w kółko, niezależnie od systemu.
od kiedy kupiłem maka
Oczywiście że to nie przypadek, wizerunkowo maki są świetne, każdy klient widzi ładne maki to wie, że ma do czynienia z "poważną firmą"... Agencje reklamowe bardzo rzadko robią zlecenia,