Wpis z mikrobloga

Cześć. Mam problem. Gram sobie w #wiedzmin3 z dodatkami. Właśnie ukończyłem bitwę na Kaer Morhen. No i chciałem sobie teraz wykuć wszystkie rynsztunki mistrzowsko z każdej szkoły. Okazało się, że nie posiadam schematu na szkołę wilka wyśmienitą (poziom III), brakuje mi tylko zbroi, rękawice itp o dziwo mam.

Raczej nie mam mapy do tego (zadania) - podobno można je kupić u kowala w Kaer Muire, tyle że nie ma on tego na sprzedaż.. Jakiś bug? Nie byłem nigdy przy nim. Teraz jak podleciałem tam, to go dopiero poznałem, mogłem zagrać w gwinta itp, ale map nie ma na sprzedaż :(

Dodam, że teraz sprawdzałem ukończone zadania, mam ukończone rynsztunki wilka I, II, IV, V. Dodatkowo pytanie, skąd w przypadku rynsztunku wilka ulepszenie zbroi i broni sięga poziomu V? Skoro w przypadku kota, gryfa lub niedźwiedzia kończy się na IV?

#wiedzmin #gry #pcmasterrace #pomocy #rpg
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mymciomumin z tego co pamiętam żeby wszystkie sety wymaksowac trzeba mieć absurdalna ilość golda i surowców, poziom ostatni gryfa niedzwiedzia i kota przychodzi z ktoryms dodatkiem, musisz szukac po kowalach
  • Odpowiedz
@bartleby: byłem, nic nie ma bo chyba już brałem od niego. mam schematy mistrzowskie do wykonania. Na chwilę obecną mam zrobiony wyśmienity cały rynsztunek kota, gryfa i niedźwiedzia, do wilka brakuje mi samej zbroi, rękawice, buty i spodnie mam wyśmienite
  • Odpowiedz
@mymciomumin Z ciekawości, zaliczyłeś każdy jeden pytajnik i okradłeś wszystkie domy, że masz aż tyle złota i to nie pod koniec gry? xD chociaż w sumie ja dużo p---------m na kucie coraz to lepszych run, kilkadziesiąt tysięcy na pewno, a tak o to kręcę się wokół 40-60 k
  • Odpowiedz
@Tosiek14: Pewnie tak :) na razie mam wyśmienite wszystkie, mistrzowską zrobię sobie tylko wilka na razie. zdobyłem z poradnikiem te zbroje. jakiś bug, bo kowal nie miał tej mapy na III i VI :/
  • Odpowiedz
@King_Of_New_York: jeszcze jedno pytanko. Na północy jest znacznik. Koło misji co gościowi książki dostarczałem. Jest tam arhegryf którego poziom to "??" wale go strzelam, znaki, petardy i prawie nic życia mu nie ubywa. Kilka takich znaczników spotkałem też w Velen i nie da się pokonać postaci. Mam 33 lvl. I dzięki za wszystkie odpowiedzi! :)
  • Odpowiedz