Wpis z mikrobloga

Mirki. Seks przez caly czas w gumce. Moj chlopak nie chce podwiazac sobie nasieniowodow. Nie jest to spowodowane zadna choroba, itp. Jestesmy razem juz 2 lata. Probuje go przekonac, ale no nie da sie. Twierdzi, co zrozumiale, ze nie chce sie poddawac zabiegowi chirurgicznemu.

Poza tym wszystko jest super. Z poprzednim tez w pewnym momencie przestalismy uzywac i bylo mega lepiej dla obydwu stron. Rozstalismy sie nie przez seks.

Jestem w rosterce :( Nie pasuje mi to i oczywiscie o tym z nim rozmawialam, ale nie jestem w stanie wyobrazic sobie tego na dluzsza mete.

Co myslicie?

#seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pdk

DAC SOBIE Z NIM SPOKOJ?

• Tak 79.1% (1264)
  • NIe 20.9% (334)

Oddanych głosów: 1598

• 133
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MinnieMouse0: Po kij dublować wpis?
Porównanie permanentnej kastracji do tymczasowego zablokowania płodności to jednak troche śmieszne jest xD

Tyle było argumentów za tabletkami w tamtej dyskusji, to nie jakaś głupia pinda przeczyta że "no bo krzywdzom" i powiela bzdury tworzone przez laski które nie ogarniają jak brać.
Dobrze że ja nie mam takich problemów
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert: Ta "kastracja" też jest odwracalna więc nie kłam że jest permanentna. Poza tym - co kogo obchodzą jakieś argumenty za i przeciw jak jedno jest pewne - nie branie jest zdrowsze niż branie, więc nikt nie ma moralnego prawa zmuszać inną osobę do przyjmowania jakichkolwiek leków, nawet nie ważne czy one leczą czy szkodzą. W ogóle każdy może robić co chce i jeśli czyjś partner życiowy nie potrafi uszanować
  • Odpowiedz
@agaciksa: wiesz, są ludzie którzy umarli od prezerwatyw w wyniku ich połknięcia i uduszenia się. mam nadzieję, że unikasz samochodów bo twój znajomy/wujek/sąsiad kiedyś umarl w wypadku. to bardzo niebezpieczne maszyny.
  • Odpowiedz
@przypadek_szczegolny: nie, nikt nie zginął w wypadku. Za to unikam papierosów i śmieciowego żarcia, bo nowotwory się zdarzały. Nie widzisz różnicy w skutkach pośrednich i bezpośrednich? Każdy organizm reaguje inaczej i wszelkie przeciwwskazania powinny być wykrywane przed wypisaniem tych tabletek, co u nas kuleje.
  • Odpowiedz
@agaciksa: jeżeli lekarz zaleci, że tabletki są w twoim indywidualnym przypadku złe, to nie bierz ich, proste, o czym my dyskutujemy. szczeglnie, że ten wpis to zarzutka. ale większość różowych nie chce tabletek bo tak przeczytała na zmianynaziemi.pl albo twojglosniedzielny.pl tudzież na fb
  • Odpowiedz