Aktywne Wpisy
wikkixxox +14
Czy gdyby dziewczyna z wykopu miała konto na OF i bardzo atrakcyjny content, ile bylibyście skłonni płacić miesięcznie za dostęp i interakcje?
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
Mega_Smieszek +10
Mirki. Seks przez caly czas w gumce. Dziewczyna nie chce brac tabletek. Nie jest to spowodowane zadna choroba, itp. Jestesmy razem juz 2 lata. Probuje ja przekonac, ale no nie da sie. Twierdzi, co zrozumiale, ze nie chce sie truc.
Poza tym wszystko jest super.
Z poprzednia tez w pewnym momencie przestalismy uzywac i bylo mega lepiej dla obydwu stron. Rozstalismy sie nie przez seks.
Jestem w rosterce :( Nie pasuje mi to i oczywiscie o tym z nia rozmawialem, ale nie jestem w stanie wyobrazic sobie tego na dluzsza mete.
Co myslicie?
#seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Dac sobie z nia spokoj?
@Kynareth: tylko "Dziewczyna nie chce brac tabletek. Nie jest to spowodowane zadna choroba, " brzmi bardziej jakby nie chciała z definicji, a nie dlatego, że coś jej się działo lub są niewskazania (krzepliwość krwi czy coś)
@lubielizacosy musiałby dezynfekowac #!$%@? za każdym razem xD ona się prawie rok z tym zmagala więc naprawdę uważała i próbowała różnych metod. Po prostu sama z siebie ma skłonność a na tabletkach ta skłonność została wyeskalowana w kosmos (tak sądzę)
@Croudflup: Zachętę do podwiązania nasieniowodów też pewnie wziąłem z katolickiej propagandowej stronki.
@Kynareth: Idziesz do gina i mu mówisz na co chcesz receptę.
Są różne metody antykoncepcji, na jedną źle wpłynie środek A, a środek B nie będzie miał skutków ubocznych. Po raz kolejny przypominam że to nie są lata 90' i błędy wieku dziecięcego w tych lekach zostały usunięte w większości.
Nie należy demonizować tabsów, należy być świadomym że to ingerencja w ciało jak każda
Zaakceptował: Asterling
I gdyby infekcje pochwy zalezaly od braku higieny to imho 3/4 kobiet nie mialo by takich problemow ;)