Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki. Seks przez caly czas w gumce. Dziewczyna nie chce brac tabletek. Nie jest to spowodowane zadna choroba, itp. Jestesmy razem juz 2 lata. Probuje ja przekonac, ale no nie da sie. Twierdzi, co zrozumiale, ze nie chce sie truc.
Poza tym wszystko jest super.
Z poprzednia tez w pewnym momencie przestalismy uzywac i bylo mega lepiej dla obydwu stron. Rozstalismy sie nie przez seks.
Jestem w rosterce :( Nie pasuje mi to i oczywiscie o tym z nia rozmawialem, ale nie jestem w stanie wyobrazic sobie tego na dluzsza mete.

Co myslicie?

#seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling

Dac sobie z nia spokoj?

• Tak 41.6% (854)
  • NIe 58.4% (1199)

Oddanych głosów: 2053

• 219
ej oczywiście że od tabsow można mieć zapalenia różne...

@Kynareth: tylko "Dziewczyna nie chce brac tabletek. Nie jest to spowodowane zadna choroba, " brzmi bardziej jakby nie chciała z definicji, a nie dlatego, że coś jej się działo lub są niewskazania (krzepliwość krwi czy coś)
@ButtHurtAlert no co do jej ginekolozki to się nie będę wypowiadać ale podobno komplet badań był. Nieważne zresztą, bardzo jej te tabsy zaszkodziły, juz innych nie próbowała xD gorzej ze jak odstawila po roku to cere miała przez kolejny rok jak nastolatka.. Za to na tabletkach nieskazitelna. ;D wyrównało jej się xD
@Kynareth: No ale o to chodzi, to jest sedno. Ludzie boją się mówić o takich sprawach, nawet lekarzowi.
Są różne metody antykoncepcji, na jedną źle wpłynie środek A, a środek B nie będzie miał skutków ubocznych. Po raz kolejny przypominam że to nie są lata 90' i błędy wieku dziecięcego w tych lekach zostały usunięte w większości.

Nie należy demonizować tabsów, należy być świadomym że to ingerencja w ciało jak każda
@Kynareth: A próbowałaś najsłabszych możliwych? Novynette? Mojej dziewczynie służą tak, że nawet nie czuje jakby brała jakieś tabletki. Wcześniej miała mocniejsze - Madinette, i te już nie były takie dobre, po paru miesiącach zaczęły dawać skutki uboczne.
Jawiem: Wszystko zależy czy to poważny związek z którego może być małżeństwo, czy nie. Jeżeli to ma być w przyszłości Twoja żona to Ty ją będziesz musiał leczyć z wyrastających wąsów i innych zaburzeń hormonalnych, wtedy to już w ogóle będziesz mógł zapomnieć o seksie.

Zaakceptował: Asterling