Aktywne Wpisy

tojapaweu +110
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Xxxvvvwww +285
źródło: temp_file4460833836964255216
Pobierz

#lodz #l-------a #mpklodz #zdit
PS. ej Wy tam marketingowcy, co obsługujecie konto @hannazdanowska też sobie poczytajcie :)
źródło: comment_omqWF6RN6rRpGLu4WINqv33mYxMrWhwG.jpg
Pobierzźródło: comment_Uwad1Z5VcrxcWPDTNNacHbyGSzwPZEqq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zdjęcie z listopada 2012
źródło: comment_ziUOdTmSVTp8NUlv3iKrnRlnoM6fxmcF.jpg
PobierzOlsztyn:
źródło: comment_11vD1jOUkGgrVuFrK4kNTPheaz6lGhnh.jpg
PobierzOstatnio jak mialem zaszczyt jechac mpk, to 3x tramwaj nie przyjechał, a czwarty w połowie trasy uznal ze zjeżdza sobie na zajezdnie na żabiencu (13, ma koncowy przystanek 4 przystanki dalej jakos) i musze sobie dalej radzić sam :D
Ogólnie nie rozumiem hejtów na Łódź, rozumiem hejty
@czlapka: gminy ościenne dopłacają np. do takiego 82 (kursującego przez Andrespol) i nie wierzę żeby podczas negocjacji Łódź okazała dobre serduszko i uznała, że może być na linii stratna.
źródło: comment_pihgNcwOkeaQXJIfKwjOyY0EnClD1UHa.jpg
PobierzTu masz dla przykładu http://www.wpk.katowice.pl/photo/inne/kzk-przyst_6.jpg
źródło: comment_rtGqxhdwj8zrABVFeoIxl8Bl5xa7fHfc.jpg
Pobierzźródło: comment_LFRwmO1cwgssxQZLJymwfix2BLXDC26G.jpg
Pobierzźródło: comment_eLhlxmFxbwdmlpQlGzUA50LgN6lLdH7z.jpg
Pobierz