Dodać opis stanowiska na które szukasz kandydata? Dodać widełki? Nieeee. Lepiej być atencjuszką i wrzucić swoje zdjęcie na połowę posta jakby to był instagram. Kobiety na prawde nie powinny robić w tej branży...
@Xxxvvvwww pojęcia nie mam o tym stanowisku. Czytając samego wykopa śmiem powiedzieć, że i tak znajdą dużo chętnych właśnie przez to zdjęcie. Lata badań HR (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Xxxvvvwww: Podobnie kisnę z tabliczek od tych pijaw - pośredników nieruchomości. "Sprzedam dom" w jakiejś nieokreślonej okolicy i tylko telefon oraz morda jakiejś agentki - blondyny z doczepami i napompowanymi ustami.
@To_ja_moze_pozamiatam To rekruterka, wchodząc na jej profil jest ta sama osoba. Wgl firma nie powinna akceptować czegos takiego. Przeważnie konsultingi mają zaakceptowane szablony których każdy musi używać do komunikacji firmowej ale niektórych chyba ponosi wyobraźnia
@projektant_doktorant: w south parku ostatnio oglądałem odcinek że dla pośredników nieruchomości najważniejsze jest dobre zdjęcie swojej mordy a nie nieruchomości xd
@sebastian-rogalski Serio? Myślisz że będąc specjalista Big Data gdzie na fakturze bierzesz lekko 200/h zaakceptujesz na przykład 130 bo "ładna" pani rekrutuje? Nie ma opcji że tacy ludzie istnieją
Dodać opis stanowiska na które szukasz kandydata? Dodać widełki? Nieeee. Lepiej być atencjuszką i wrzucić swoje zdjęcie na połowę posta jakby to był instagram. Kobiety na prawde nie powinny robić w tej branży...
źródło: temp_file4460833836964255216
Pobierz@Xxxvvvwww: :D Ok nie było tematu.
@Xxxvvvwww: ale zwróciłeś uwagę na ogłoszenie i nawet podałeś je dalej. I kto tutaj się nie zna na marketingu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file4091730774466363858
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora