Aktywne Wpisy

tesknilam_ +772
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +753
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Dzień 10
Standardowo w ruch poszedł trening riffów które znam aby w końcu zagrać je jak w oryginale + sporo Guitarcade. Jest coraz lepiej jeżeli chodzi o trafianie kostką w odpowiednie struny bez patrzenia. Mam jednak nadal problem jeżeli chodzi o skakanie między nimi palcami.
Dzień 11
W progi lepiej trafiam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Już tak nie brzęczy choć Every Breath You Take to nadal bariera nie do pokonania jezeli chodzi o rozstaw paluchów. Odkryłem jednak problem z moją struną E, jeżeli chodzi o strojenie to Rocksmith i tunery na telefon pokazują że jest okej a mimo to gra ma problemy z wykrywaniem. Nie mogę mocno docisnąć i jej zagrać, muszę to robić delikatnie. Wyjątkowo w---------a sprawa jeżeli chodzi o chwyty.
Dzień 12
Luźne brzdękanie bez Rocksmitha. Chciałem nauczyć się riffu z When The Rain Begins to Fall ale nie mogłem nigdzie znaleźć tabów. Wszystkie które były wybijały rytm a nie ten konkretny motyw, więc nauczyłem się ze słuchu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) A przynajmniej tej połowy.
Dzień 13
Dziś nie grałem wcale bo zająłem się przygotowaniem podcastu na jutrzejszą audycje w RWMFM. Zapraszam na #togetherintrance o 20.00 (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: comment_SSOk8ofUkFvLghlf5Kvlxdbr5vmwR99x.jpg
Pobierz