Aktywne Wpisy

GangKobry +113

Melkovva_ +22
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

źródło: comment_fSkkB42bTMQG7Zh2xuOkJbsPsZKcttiv.jpg
Pobierzźródło: comment_EGHyYjzvG5uhkhv5yll6IwKKTXSmq2VI.jpg
Pobierzźródło: comment_OsPQYwj1bw9kt7nHaRoPncSoR84IEFrJ.jpg
Pobierzźródło: comment_V0sbyl7wESppopnHIYjtfsj5ldnJoZRT.jpg
Pobierzźródło: comment_mBdL2A60Cs37ieINzXbl1qNU1icjEcmW.jpg
Pobierz@soosh071:
@Jubei: zapomniałem się odnieść do ograniczonego sytemu, co ty tam panie tak wykorzystujesz jeśli można wiedzieć ?
I trzecia sprawa co to za ikonka LTE? Jakaś jeszcze nowsza technologia? Voi)? ;)
I fakt, bateria trzyma dużo dłużej, na romie XEO zapieprza wszystko, a TouchWiz to po prostu mistrzostwo. Poprawili
Ten Theme Store to od Samsunga? ;)
@Jubei: A propos Theme Store, znasz trick jak z triala zrobić pełną wersję tematu? ;) Potrzeba tylko roota.
Ja mam roota, więc jak zrobić? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy zwykły S7 czy Edge chyba nie ma różnicy? ;)