Wpis z mikrobloga

Patrząc na to jak dużo na mikro jest wpisów o nieudanych związkach i ciśnięciu na różowe, postanowiłem napisać coś co wyłamuje się z tego schematu.
Jestem w związku od 10 lat. Raz na jakiś czas uświadczę #logikarozowychpaskow ale to bardziej coś w stylu "na przeglądzie byłam rozkojarzona i jak chcieli ode mnie dowód to im dałam osobisty zamiast rejestracyjnego".
Ta kobieta jest moim najlepszym przyjacielem. Z każdej sprzeczki wychodzimy po kilku minutach używając argumentów i dochodząc do wspólnego zdania. Jest inteligentna i ma zainteresowania które ją rozwijają i pomagają zdobywać nowe umiejętności. Ma dobrą pracę z której jest zadowolona, potrafi zajebiście gotować i nie raz potrafiła mnie wyciągnąć z drobnych finansowych kłopotów. Potrafi mnie zmotywować do robienia zajebistych rzeczy i zawsze służy mi pomocą jak jej potrzebuję. Mógłbym pisać tak jeszcze kilkanaście minut.

K---a, jestem szczęśliwy. Życzę wam mirki żebyście też znaleźli kobietę swoich marzeń. Bo wbrew powszechnemu s----------u takie istnieją.
#chwalesie #rozowepaski
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Patrząc na to jak dużo na mikro jest wpisów o nieudanych związkach i ciśnięciu na różowe, postanowiłem napisać coś co wyłamuje się z tego schematu.

@faun69: Pewnie taka sama pasta jak i tamte. XD
  • Odpowiedz
@Coffeephile: przyznasz jednak, że sporo zależy też od podejścia, a mam wrażenie że tutaj jednak często głoszone są poglądy niesprxyjające nawiązywaniu zdrowych releacji (mizogonia, brak szacunku do kobiet etc.), nawet jeśli nadarza się okazja. Sami się skreślają często na starcie- sposobem myślenia i zachowaniem. I mam tu na myśli, że skreślają się w pierwszej kolejności przed sobą samym.
  • Odpowiedz
Życzę wam mirki żebyście też znaleźli kobietę swoich marzeń

@faun69: no przydałoby sie zeby mnie stymulowała erotycznie swoja inteligencja, a nie tylko tanie gadki rozpoznawcze i shit testy ksiezniczek ze wsi.
  • Odpowiedz
@faun69 To niech Cię też zmotywuje do kupienia słownika synonimów, albo dobrej książki, bo Twoje słownictwo jest bardzo ubogie. Wnioskuję po częstości używania jakże prostackiego określenia zajebiście.
  • Odpowiedz