Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +306
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Redminek 0
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jestem w związku od 10 lat. Raz na jakiś czas uświadczę #logikarozowychpaskow ale to bardziej coś w stylu "na przeglądzie byłam rozkojarzona i jak chcieli ode mnie dowód to im dałam osobisty zamiast rejestracyjnego".
Ta kobieta jest moim najlepszym przyjacielem. Z każdej sprzeczki wychodzimy po kilku minutach używając argumentów i dochodząc do wspólnego zdania. Jest inteligentna i ma zainteresowania które ją rozwijają i pomagają zdobywać nowe umiejętności. Ma dobrą pracę z której jest zadowolona, potrafi zajebiście gotować i nie raz potrafiła mnie wyciągnąć z drobnych finansowych kłopotów. Potrafi mnie zmotywować do robienia zajebistych rzeczy i zawsze służy mi pomocą jak jej potrzebuję. Mógłbym pisać tak jeszcze kilkanaście minut.
K---a, jestem szczęśliwy. Życzę wam mirki żebyście też znaleźli kobietę swoich marzeń. Bo wbrew powszechnemu s----------u takie istnieją.
#chwalesie #rozowepaski
dokladniej mowiac to wykopowe s----------e
jesli jakkolwiek wpisy na mirko, z amw kreuja twoja opinie nt. rzeczywistosci to wspolczuje
zwracam honor
ja jestem w zwiazku prawie 19 lat I jest dobrze, nie idealnie bo sa problem czasem, ale jestesmy szczesliwi
ale coraz wiecej ludzi dookola sie rozwodzi, tylko w zwszlym tygodbniu dowiedzialem sie o dwoch parach...
@xViro: miałam tak większość życia, same dłuższe związki, każdy to błąd. Do czasu, kiedy zobaczyłam jak to może wyglądać, dopiero przed 30-tką i jestem szczęśliwa. Po latach i naprawdę np. toksycznym związku, po którym byłam absolutnie zniszczona [też 3 lata] oraz widząc to, co mam teraz mam parę wniosków. Po pierwsze, to w dużej