Aktywne Wpisy

memonster +73
37-letnia #p0lka na start skreśliła 83% facetów ze względu na zły znak zodiaku. XD
A tak naprawdę więcej, bo mimo, że mój znak się zgadza, to nie związałbym się ze zodiakarą. XD
#tinder #logikarozowychpaskow
A tak naprawdę więcej, bo mimo, że mój znak się zgadza, to nie związałbym się ze zodiakarą. XD
#tinder #logikarozowychpaskow
źródło: plk
Pobierzdobra grubasy wy moje
2 tygodnie do startu igrzysk
jestem stary i glupi wiec nie umiem sie powstrzymac miedzy igrzyskami i w wakacje wiec juz wiem ze igrzysk bedzie wiecej
zatem plan na rok to:
2 tygodnie do startu igrzysk
jestem stary i glupi wiec nie umiem sie powstrzymac miedzy igrzyskami i w wakacje wiec juz wiem ze igrzysk bedzie wiecej
zatem plan na rok to:

![Żyjemy w "Black Mirror" - czyli jak firma blokuje kamerę "w imię jego praw" [EN]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ba3a5dc115412894e215ab22b90744afa97020ccb7cf1a364f437d8452e62300,q80.jpg)

źródło: comment_2nk0Jp86A3IX4QYujSVaIGroqGdNIoSO.jpg
Pobierz@GotoFinal: Serio podajesz adres zamieszkania każdej nowo poznanej osobie? Chyba nie jesteś zbyt bystry.
Ludzie z pracy (pewnie ciebie nie dotyczy)
Poznajesz nową osobę gdzieś na mieście/u znajomych wymieniacie się numerami, od razu podajesz adres i zapraszasz do domu?
Pisałem o fejsie i by napisać do kogoś na messengerze nie trzeba się dodać do znajomych zazwyczaj.
Obcym nie podaje na pewno adresu, ale raczej prawie każda osoba jaką mam na fejsie wie gdzie mieszkam, albo raczej... miała możliwość poznania, bo nie sądzę że każdy dalej pamięta.