Wpis z mikrobloga

@Pandzior: żal mi was, bando histeryków. Nawet jakby coś zrobił to będzie pierwszy podejrzany o kradzież, musiałby sam być idiotą. A jej reakcja jest prawidłowa jak dla każdego zdrowego człowieka.

no skoro mam kogoś w znajomych to i tak wie gdzie mieszkam bo go przecież znam....

@GotoFinal: Serio podajesz adres zamieszkania każdej nowo poznanej osobie? Chyba nie jesteś zbyt bystry.
  • Odpowiedz
@GotoFinal: Czytam i analizuję. I nie możliwe jest aby wszyscy znajomi normalnego dorosłego człowieka znali jego adres. Dwa przykłady:
Ludzie z pracy (pewnie ciebie nie dotyczy)
Poznajesz nową osobę gdzieś na mieście/u znajomych wymieniacie się numerami, od razu podajesz adres i zapraszasz do domu?
  • Odpowiedz
@Dddd:

Poznajesz nową osobę gdzieś na mieście/u znajomych wymieniacie się numerami, od razu podajesz adres i zapraszasz do domu?

Pisałem o fejsie i by napisać do kogoś na messengerze nie trzeba się dodać do znajomych zazwyczaj.

Obcym nie podaje na pewno adresu, ale raczej prawie każda osoba jaką mam na fejsie wie gdzie mieszkam, albo raczej... miała możliwość poznania, bo nie sądzę że każdy dalej pamięta.
  • Odpowiedz
@DywanTv: Wiem. Dlatego wyśmiałem naiwność niektórych ludzi. A dziś przy tych wszystkich grach w farmy i innych perdołach :P chciał bym zobaczyć mireczka który ma w znajomych tylko tych bliskich przyjaciół ;)
  • Odpowiedz