Aktywne Wpisy

Zrobiłem to Raguu. No i mówiąc szczerze byłem pełen obaw bo seler surowy smakował jak mydło, dodanie mleka do pomidorów też było kontrowersyjne, ale wyszło wyśmienicie. 10/10 wreszcie smakuje to dokładnie tak jak z dobrej włoskiej restauracji. A wsm wcale dużo dłużej nie robiłem niż zwykle koszt dodatkowych składników (seler, mleko, marchew) pomijalny w kontekście całego dania. Zrobiłem z 2 kg mięsa xD będę jadł cały tydzień #gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 1000006512
Pobierz
vieniasn +24
nie no jak obetnę łeb całkowicie na łyso to wyglądam jakbym 10 lat przesiedział w Sztumie no ludzie cochani po kim ja wyglądam jak patus

Dzień pierwszy za mna! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Palce bolą jak cholera, ale radocha nieziemska. Jak każdy początkujący mam problemy z trafianiem w odpowiednie progi oraz struny no ale idzie ku lepszemu. Moim kawałkiem do nauki póki co jest Every Breath You Take i dochodzę do około 50% trudności.
Moje sztywne paluchy nie pozwalają mi narazie na więcej i gdy mam trzymać wskazujący na E5, serdeczny na A7 i mały na D9 a potem jeszcze szybko przesuwać po gryfie to jest dramat :D
Aż sam jestem ciekaw efektu za 59 dni (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_9lwDGN63mM8ccp877xzvJKdPTvWGJGxC.jpg
PobierzBTW - próbowałeś już gier zręcznościowych?
@skurvodaktyl: hmmm... pewnie nie widziałeś Rocksmitha na oczy, co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A za wiosło chwytaj. Całe życie chciałem się nauczyć ale zawsze rodzice niszczyli marzenia :D Teraz nawyżej wspólokatorzy mnie wyniosą z piecem do garażu
Ale same granie piosenek można zacząć od zera. Każdy kawałek podzielony jest na sekcje i jak rocksmith stwierdzi ze idzie ci dobrze to dołoży ci nut i analogicznie jak słabo to odbierze. I tak aż do pełnego utworu.
Najlepiej obejrzyj recenzje Archona i wszystko będziesz wiedzieć.
Vai czy Satriani:D
Jaka ta gra ma REALNE wymagania? Chciałbym trochę odświeżyć hobby i pograć coś znowu, ale mam tylko lapka z i5 Sandy Bridge, 8GB ram i tylko zintegrowana grafika i nie wiem jak to będzie chodzić, a nie chce kupować kabla i gry w ciemno :C