Wpis z mikrobloga

Są tu jakieś przedsiębiorcze mirki?
Postanowiłem zmienić swoje życie. Złożyło się na to wiele czynników - niestety mało przyjemnych ale film powstałby z tego całkiem niezły :) Szkoda, że dramat... Dały mi jednak one dużo do myślenia. Chce coś stworzyć, włożyć w to całe swoje serce. Mam dosyć #!$%@? dla kogoś, dosyć bycia niedocenianym itd. (gorzkie żale). Zrozumiałem w bardzo brutalny sposób (nie, nie umieram całe szczęście), że życie jest jedno i niestety bardzo krótkie.
Bogaczem się nie urodziłem ale jestem w stanie włożyć w jakieś przedsięwzięcie 30-40 tysięcy nie tracąc swojej płynności finansowej. Fajnie by było znaleźć kogoś z podobnymi możliwościami finansowymi i zrobić coś razem.
Osobiście myślę nad czymś co dla innych może być mocno "przyziemną" wizją - bar na barce we Wrocławiu. Jednak jak można się domyślić jestem w stanie pochylić się nad każdym tematem.
Nie liczę, że znajdę tu osobę i zacny pomysł ale od niedawna wiem, że szczęściu trzeba wyjść na przeciw. Samo do Was nie trafi.

#gorzkiezale #pytanie #gownowpis #przedsiebiorczosc #oswiadczenie #finanse #dzialalnoscgospodarcza
Namir - Są tu jakieś przedsiębiorcze mirki? 
Postanowiłem zmienić swoje życie. Złoży...

źródło: comment_QgQZxgs8pFqdV5jDxIgEpzuHhiG7wPTU.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach