Aktywne Wpisy

wezsepigulke +408

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który

Czy uzyskany tutaj "certyfikat" jest jakkolwiek ważny czy to taki papier byle papier i kurs daje tylko naukę podstaw? Mam na myśli kurs na front-end. To prawda, że po tym kursie praca jest na wyciągnięcie ręki czy to bardziej chwyt marketingowy? Jak to się ma do studiów informatycznych?
#programowanie #html #webdev #webdesign
-W większości płatne szkolenia to koszenie kasy.
-Wszystkiego da się nauczyć i jest dla większości najwygodniej z darmowych/tanich kursów w sieci.
-Nie ucz się programowania jak zwierzęta po Polsku. Najbardziej wartościowe materiały i nowinki są po Angielsku.
-Wdrożone projekty>Doświadczenie>....>Studia>g---o>g---o-certyfikaty
Co do tych pytań to wiadomo, że są nowi i zawsze ktoś coś podpowie, bo nie jesteśmy drugą elektrodą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za to przydałyby się posty podwieszone pod tagami i z marszu mały FAQ z takich tematów + przykładowo ścieżka rozwoju jednego mirka(nie