Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

MallaCzarna +4
Boze, zestresowana jestem strasznie głupia
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś

Jakiego softu brakuje Wam najbardziej lub jest on stanowczo dla Was za drogi? Oczywiście coś, co może wykonać 1-5 osób w x czasie. Nie mówimy o alternatywach dla photoshopa czy 3dxmaxa, bo to projekty wymagające dekad rozwoju know how. Tak sobie luźno badam zapotrzebowanie na jakieś ciekawe nisze, w których można zrobić fajne aplikacje, a konkurencja szaleje z cenami.
;)
Wpis - luźna dyskusja.
@SmieszekZawadiaka: bardzo śmieszne
@qwelukasz: a paszoł trolu :D
@RometAnd:
może Solidworks ?
proponowanie robienia narzędzi 3D dla indie teamów, nawet z budżetem, to pomyłka
@xan-kreigor: następny z jakimś kombajnem 3D wyskakuje :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
nawet PP miał problem z trustly, a firmy kredytowe nie mogą się już łączyć z bazami rorów