Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +228
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +3

@Waltz: dopóki nie zostaną zwiększone wydatki na służbę zdrowia to się nic nie poprawi, z tego co czytałem to Polska jest na szarym końcu jeżeli chodzi o wydatki na służbę zdrowia, podejście też jest ważne jednak w tej chwili bez większej kasy to i tak wielkie g się zrobi.
Ciężko zrozumieć to co napisałeś, ale
Czytając taki syf cieszę się że takie gnioty jak ty żyją sobie sami gdzieś głęboko pod ziemią i nie mają realnego wpływu na losy tego świata. Zostań tam, to nasza jedyna szansa na rozwój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skończyły mi się escitalopram, potem wenlafaksyna i muszę wyłożyć 150 za prywatną wizytę na lek za 15 zeta. ( ͡° ʖ̯ ͡°)