Aktywne Wpisy
inga +20
Od wielu lat mam swoją pasję, która jest dla mnie sposobem na codzienny relaks i oderwaniem się od technologii. Średnio wydaję na nią ok 800 zł miesięcznie - czasem więcej, jeśli trafi się coś wyjątkowego.
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie

Lolenson1888 +97
We Francji zdegradowali Lyon do Ligue 2 za długi.
W Szkocji nie zawahano się spuścić Rangersów do czwartej ligi za długi i ujawnione przy okazji wały finansowe polegające na unikaniu podatków.
A w Polsce? Kluby wiecznie niepłacące pensji na czas mogą obawiać się max kilku ujemnych punktów w tabeli na start kolejnego sezonu ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mecz #pilkanozna
W Szkocji nie zawahano się spuścić Rangersów do czwartej ligi za długi i ujawnione przy okazji wały finansowe polegające na unikaniu podatków.
A w Polsce? Kluby wiecznie niepłacące pensji na czas mogą obawiać się max kilku ujemnych punktów w tabeli na start kolejnego sezonu ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mecz #pilkanozna

Po prostu ludzie w tym kraju są s---------i - sorry ale tak jest i w dupie mam czy kogoś to obrazi.
Nie ważne jaka grupa zawodowa będzie mówiła o tym co jest u nich źle ... i tak głupi motłoch obrzuca gównem takie osoby.
Nauczyciele, lekarze, prawnicy - ciągle u nas inteligencja jest j----a przez motłoch a do tego jeszcze ten s---------y rząd napuszcza ludzi ( w sumie poprzedni lepszy
Pracowałam już w warunkach, kiedy miałam 4 minuty na pacjenta jak podliczyłam to na koniec dniówki, bo pracowałam za siebie i za chorego kolegę.
A i tak usłyszysz potem komentarze, że jak 2300 netto na życie, ubezpieczenia kształcenie itd. to Ci mało to masz pracować po godzinach i mieć te 30tys. na miesiąc (ta, jasne, w Polsce).
Można albo 'głodować', padać na
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Waltz: potwierdzam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Niektórzy powinni miec cofnięte prawa wyborcze z defaultu.
@paramedic44: jakieś dane popierają taką tezę? ostatnio większość portali branżowych raczej opisywało, że bezrobocie jest na bardzo niskim pułapie, jedno cyfrowym. Ludzie korzystający z opieki społecznej zasiłków itd nie są uznani jako bezrobotni jeżeli nie pracują?