Aktywne Wpisy
Agresywna_Szyba +448
niezmierna beka z tego ryżego cucka. Stara mulatka naoglądała się the crown i postanowila zostać księżniczką XD niestety kiedy dowiedziała się że trzeba wnieść coś więcej niż umiejętność twerkowanania to kazała ryżemu oddać koronę. Teraz cymbał wydojony, bez korony to można go zostawić i zacząć pojawiać się w amerykańskim show w których będzie przedstawiana jako uciskany, tłamszony kopciuszek.
A idiota mógł być teraz na miejscu Karola
#cuckold #bekazcucka #zwiazki
A idiota mógł być teraz na miejscu Karola
#cuckold #bekazcucka #zwiazki
orlen_lite +18
#chwalesie
5 wniosków Grupy ORLEN o nowe lokalizacje morskich farm wiatrowych otrzymało najwyższe oceny Ministerstwa Infrastruktury ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Koncesje znajdują się na wysokości Kołobrzegu oraz Łeby, około 30 km od linii brzegowej. Potencjał koncernu w morskiej energetyce może wkrótce powiększyć się o około 5,2 GW
#biznes #energetyka #pieniadze #oze
5 wniosków Grupy ORLEN o nowe lokalizacje morskich farm wiatrowych otrzymało najwyższe oceny Ministerstwa Infrastruktury ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Koncesje znajdują się na wysokości Kołobrzegu oraz Łeby, około 30 km od linii brzegowej. Potencjał koncernu w morskiej energetyce może wkrótce powiększyć się o około 5,2 GW
#biznes #energetyka #pieniadze #oze
Dorosłość - stany depresyjne, brak chęci i motywacji do zrobienia czegokolwiek mądrego ze swoim życiem, kończę studia których nie lubię i nie wiem nawet co dalej.
Małe zdolniachy zwykle tak kończą w dorosłym życiu.
A spodziewano się po mnie kariery ( ͡° ʖ̯ ͡°) #gorzkiezale #depresja ##!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
OP posiada naprawdę dobre umiejętności poznawcze. Zalicza przedmioty ucząc się godzinami, a nie jak większość (podobno) tygodniami. Bo potrafi zrozumieć i kilka stron zbędnego pierniczenia streścić trzema własnymi zdaniami.
Ale ma problem z tym, by W OGÓLE się uczyć.
Więc strzelacie kulą w płot. Osoby, o których wy mówicie, to były bardzo częste przypadki ludzi przeciętnych lub
Jak te konkursy nie były czysto pamięciowe, ale np. matematyczne, to chyba teoria "wszystko zapamiętuje, nic nie rozumie" będzie musiała pójść w odstawkę.
Jesteś z tą super ambitnych w klasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Całą podbaze miałem wywalone w sumie w nauke, uczyłem się tyle co słuchałem na lekcji, zresztą w gimbazie to samo - srednia zawsze na pasek - ale zachowanie poprawne/dobre xD dla odmiany kumpela nie wychodziła na dwór w tamtym okresie bo matka cisneła z nauką i też "zainteresowania" miała ambitne XD - aktualnie kończy
@ninakraviz: to nie jest prawda. To jest zwyczajnie różnica między osobą, którą głównie społeczeństwo postrzega jako inteligentną, a osobą naprawdę inteligentną. Podobnie jak z różnicą między zrozumieć, a zrozumieć :)