Aktywne Wpisy

AnalnyNiszczyciel +264
Moi starzy dziś wrócili z wakacji. Stary dał się namówić i pojechali z młodszą moją siostrą do Chorwacji. Niby zadowoleni, wszystko super. Mama nakupowała pamiątek, ale mój stary przebił jak zawsze wszystko. Kupił k---a i przywiózł z Chorwacji z tamtejszej castoramy czy innego tego typu sklepu bojler bo mówi, że u nas za c--j w takiej cenie takiego by nie dostał. W------e w te wakacje, ale z bojlera jest niesamowicie zadowolony i

kopek +37
Ja można kochac upały? 35 stopni w cieniu, w słońcu z 45 stopni i nie ma jak sie ochłodzić w mieszkaniu na dłuższą chwile. Zimna woda? Starczy na chwilę
A w zimę jak bardzo zimno to ubierzesz ulubiony golfik, grube skarpety, wezniesz kocyk , zrobisz herbatę i juz jest fajnie ciepło. I starczy prawie na cały dzien.
#z-------------j
A w zimę jak bardzo zimno to ubierzesz ulubiony golfik, grube skarpety, wezniesz kocyk , zrobisz herbatę i juz jest fajnie ciepło. I starczy prawie na cały dzien.
#z-------------j

5 wniosków Grupy ORLEN o nowe lokalizacje morskich farm wiatrowych otrzymało najwyższe oceny Ministerstwa Infrastruktury ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Koncesje znajdują się na wysokości Kołobrzegu oraz Łeby, około 30 km od linii brzegowej. Potencjał koncernu w morskiej energetyce może wkrótce powiększyć się o około 5,2 GW
#biznes #energetyka #pieniadze #oze
źródło: FxcoKASXsAYAgq4
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
WY-
@orlen_lite: Andrzej Adamczyk, Minister Infrastruktury od 16 listopada 2015,Przynależność polityczna: Prawo i Sprawiedliwość
To tak jak by swoje spuscic do wlasnego zbiornika i cieszyc sie ze jest nalane do pelna xD