@Dryblas: a ja nigdy nie zbierałem candy Gastlyego :( a teraz będzie trudniej. ale mając 3 exxe z solarem spokojnie mogę pokonać Blissey (90-97sek), o ile nie jest dopakowana do 3k (muszę się kiedyś z taką zmierzyć - najlepiej z Dazzling Gleamem, bo Psychic i Hyper bym raczej pokonał)
A na 20 (wliczając xx mewtwo i moltresa) jest regionalny heracross bo why not? To nie jest tak że najsilnniejszy pok ograniczony regionalnie nie zepsuje innym zabawy czy coś, prawda?
@Dryblas o mam juz 2 gengary ponad 2000 cp plus 1358 candy. Event halloween zrobil swoje, do tego mam wrażenie, że w Lublinie on jest caly czas, bo pelno tych smierdzieli gastly. Chyba tez sobie zrobie kolejnego machampa...
@Dryblas oj było robione na jajku gastly into haunter. Ciekawi mnie czemu gengar jest lepszy niz dragonite na tej liscie i dlaczego dragonite z pulsem jest wyzej niz ten z clawem?
@Dryblas: Pani Gengarowa z pierwszej próby ( ͡º͜ʖ͡º) A tak na serio to nie wiem po co, na co. Z tego co mogłoby zaistnieć w gymie to tylko na Heracrossa(ale mi szkoda tego karakana ( ͡°ʖ̯͡°) ) byłby kozak. Ewentualnie Machamp, ale rzadko go widuję w gymach. A w tych zestawieniach powinni brać pod uwagę także HP stwora,
Lista atakujących https://pokemon.gameinfo.io/en/pokemon/list/top-attackers?legacy
Najlepszy atak nowej mety: Gengar z Hex i Shadow Ball
Komentarz usunięty przez autora
a teraz będzie trudniej. ale mając 3 exxe z solarem spokojnie mogę pokonać Blissey (90-97sek), o ile nie jest dopakowana do 3k (muszę się kiedyś z taką zmierzyć - najlepiej z Dazzling Gleamem, bo Psychic i Hyper bym raczej pokonał)
Chyba tez sobie zrobie kolejnego machampa...
źródło: comment_BYGM2sWLUyKzwMcdZjdWvGqtsPdDki1G.jpg
Pobierz@boa_dupczyciel: https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/5ukmim/the_hidden_big_5_nerf_eps/
Bo Dragon Breath dostał potężnego nerfa, a Hex rządzi obecną
źródło: comment_xLf3DMK8ipMDanpZBXxY5Akm1W8mTHx7.jpg
Pobierz@boa_dupczyciel: Jakby nie istniały charge attacki i głównym powodem używania quick nie byłoby ładowanie energii to Dragonite by dalej rządził :P
@karrollcia: Nie patrz na efektywności, czysty DPS się liczy w tym przypadku. Zbijesz szybko takie miśki jak Snorlax albo Blissey
źródło: comment_cv98S6TLRnmJifv8dDN1zlg3uJpNFSmO.jpg
Pobierz