Wpis z mikrobloga

P------e rzeczy dzieją się u mnie w domu, np. jakiś czas temu taka akcja: ciemna noc, wszyscy śpią, nagle jeb hurr durr, jakiś hałas, wszyscy się obudzili, patrzymy a tam drzwiczki do szafki otworzone, takie szklane, wiecie jak to w polskich domach, wszystko co leżało na szklanej półce potłuczone a szklana półka jakby nigdy nic leży sobie na podłodze, dodam że te 4 dzyndzle trzymające półkę z boku na swoich miejscach. Drugi przypadek: siostra miała kiedyś taką zabawkę młotek co to jak się uderzy nim to wydaje dźwięk tłuczonego szkła, młoda dawno wyrosła z tego, będzie jakieś 8 lat, baterie dawno wyczerpane, zabawka leży na strychu, ja sobie pale fajka na takiej jakby klatce na strych a tu jak nie p--------e ten młotek i n--------a tam na strychu ogurwa.jpg. Potem miałem opory żeby tam wchodzić. Normalnym są słyszane kroki gdy wszyscy śpią, czy to w domu czy na zewnątrz. Teraz mam na to w------e ale będąc guwniakiem i idąc do łazienki światła miałem włączone w całym domu. Gurwa i tak nikt tego nie przeczyta
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach