Aktywne Wpisy

yaszczur +20
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +37
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

źródło: comment_aD9YMbes82adxJftMCbCGAdCvXvsqUCH.jpg
PobierzBoolean.TRUEzamiasttrue? Po co porownywac dotrueskoroobiekt.Boolean()zwraca rezultat kondycji i samoif(obiekt.getBoolean())starcza w zupelnoscihttp://www.wykop.pl/wpis/22281993/#comment-80300397
Ale ok, rozumiem, to jest trudne.
Specjalnie dla Ciebie w skróconej
obiekt?.getGowno()...Nigdy nie spotkałem takiej konstrukcji w tym języku ani w kodzie biznesowym, ani jakimś wydajnościowym ani nawet w libach.
Podlinkuj, a jeżeli będzie to miało sens i pokrycie z rzeczywistością to przyznam Ci rację.
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/dn986595(v=vs.140).aspx
Najeżdżasz tutaj na mnie totalnie bez powodu i jeszcze masz pretensje że śmiem się postawić.
Gdybyś nie zauważył to na screenshocie konstrukcja jest jawnie z JAVY co zresztą widać po samym stylu podświetleni a i kolorowaniu składni że to jest prosto z
Smieszni sa ludzie ktorzy po kolorze "podswietlania i kolorowaniu" dochodza o jakim jezyku mowa...