Aktywne Wpisy

Sonny86 +126
mckk +45
#rodzicielstwo #dzieci
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko

http://www.wykop.pl/link/2389190/bezprawie/
Z tego co pamiętam bijący był zawodowcem, a ofiary miały do wyboru spłacić długi lub bić się z tym typem. Ktoś pisał, że jedna z ofiar zmarła, a bokser siedzi.
Liber0Abaci 2 lata temu
To jest grupa zwyrodnialców (ten skruwiel-bokser nazywa się Rusłan Jakubow), co w mieście Mieżdurieczensk, koło Nowokuźniecka (jakieś 1000 km na płn od miejsca gdzie Mongolia łączy się z Kazachstanem), zastraszała mieszkańców i brała tzw. reket, czyli wymuszali kasę.
Tych co nie chcieli płacić, lub którzy się stawiali, traktowali właśnie w ten sposób, jak na tym filmie.
Gdy zabili jedną z takich osób (tego ostatniego na tym filmie
źródło: comment_b7oOPC5o3IMsXDfWXHqSirzK2aser0vq.jpg
Pobierz@Simpleco: A ja się nie dziwię, bo to Rosja. W Polsce dostaliby jeszcze mniej, bo sąd zakwalifikowałby to jako pobicie ze skutkiem śmiertelnym za co grozi maksymalnie 10 lat.