@Peterov: Naprawde to jest lekarz? Dlugosc pomiaru termometrem rteciowym zalezy od typu termometru - byly termometry "pod pache" gdzie nalezalo mierzyc do 10 minut, byly termometry doustne gdzie ten czas byl krotszy i byly termometry ekspresowe, "dodupne" .
Ja kupiłem sobie dwa 6 lat temu w Chorwacji, jak jeszcze nie była w UE a u nas były już zakazane. Mam do nich większe zaufanie, niż do tych nowoczesnych
@crystaldragon: niestety dosyć często mam do czynienia z różnymi lekarzami. I niestety absolutna większość z nich nie potrafi w ogóle myśleć logicznie. Studia medyczne, w olbrzymiej mierze polegające na zakuwaniu gigantycznych ilości wiedzy, u większości zabijają zdolność samodzielnego myślenia. Czasem słuchając dedukcji lekarzy można się na prawdę przerazić.
#medycyna
źródło: comment_jXmwhdE4f6Fpoyl5QqDw9AXoUoZtJOxi.jpg
Pobierz@crystaldragon: Ostatnia rzecz o którą można podejrzewać absolwenta Akademii Medycznej to logiczne myślenie.
Dlugosc pomiaru termometrem rteciowym zalezy od typu termometru - byly termometry "pod pache" gdzie nalezalo mierzyc do 10 minut, byly termometry doustne gdzie ten czas byl krotszy i byly termometry ekspresowe, "dodupne" .
Komentarz usunięty przez autora
@Peterov: z szafki
@void1984: Nie przeoczyłeś, po prostu czegoś takiego nie było :-)
Nie wyraziłam nigdzie swojej opini o tym co lepszdi ;) W dodatku piszę że sama nadal mam w domu stary rtęciowy.