Wpis z mikrobloga

Środa bez zajęć #tuxtanczy a ja siedzę i "odpoczywam" w domu. Cholera męczę się z dniem bez tańca ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale dokończam pierdoły niedokończone, nieogarnięte formalności i pójdę spać o borzej porze więc i tak nie ma bidy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro wyciskamy dwie godziny z trampolinami i latino a w piątek densimy z maxdance ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potwierdziła się moja teza co do ludzi (a przynajmniej różowych) z singli, że wystarczy miesiąc, aby odblokować głowę pod kątem tańca. O ile na początku sporo osób było mega sztywnych, co jest jak najbardziej zrozumiałe i oczekiwane na początku, tak teraz, zaledwie po czterech zajęciach jest parę partnerek którymi nie omieszkam zakręcić w piątek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Brak spiny w trzymaniu (myślałem że to ja jako partner ściskałem niepotrzebnie XD), świetna interpretacja mojego prowadzenia (albo to moje lepsze prowadzenie?), wszystko współgra, nic tylko tańczyć ()

A dla Mirków w temacie, mam protipsy od Dmitrijego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Topkek, trochę przerysowany filmik ale spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#tuxtanczy #goodvibesonly #taniec #milionowamotywacja #motywacja
t.....4 - Środa bez zajęć #tuxtanczy a ja siedzę i "odpoczywam" w domu. Cholera męczę...
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach