Aktywne Wpisy
pieknylowca +79
Kolejna niedziela niehandlowa pomimo zapewnień tuska że będą handlowe. Zobaczymy co tam sądzą na ten temat polacy - XDDdDDdd, polakom to pasuje tak jak jest bo "niedziela dzin swinty" XD. #polska
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
źródło: 1000008799
Pobierz
Jakiś Oskarek nagrał tiktoka, że Julki się wyskakały na bolcach w halloween i teraz im jeszcze sylwester został. Skomentowałem to że one skaczą co tydzień na bolcach i nie potrzebują do tego żadnej specjalnej okazji. Tak jedna to zabolało że aż pofatygowała się pisać do mnie na pw XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill #redpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill #redpill
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Co ten wieloryb ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fallout2 #fallout #grypc #gry
źródło: comment_wB4H6VMEsRTdmzuHnCbUdwpOPj4sgaex.jpg
PobierzAle zazdroszczę wrażeń, bo pomimo tego, że gra jest słabsza od pierwowzoru zabawa wciąż jest przednia. Po przejściu F2 polecam Arcanum, tam jest dopiero rozmach (świat jest większy, zadań też jest więcej i pod wieloma względami przewyższa F2), Age of Decadence i Underrail. Chociaż ta ostatnia gra to nie ta liga co Fallout, Arcanum czy Age of Decadence.