Aktywne Wpisy

bArrek +140
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +45
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

#wlosyboners #wlosy #chwalesie
źródło: comment_3M01cASj7zPmNbMcxCITHnIr5KKilURZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_rqLHGva7RDT4utsoQunu0kLwhY7pw2pP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Radiativ: no to sam widzisz, taka maruda ci się trafiła, dobrze że na chłopczycę się nie obcina :P
@PieceOfShit: raczej bym powiedziała, że się trochę po prostu wykruszają przy końcach, co jest normalne przy rozjaśnianych włosach, które tracą swoje elastyczne składniki. Takie sztywniejsze włosy łatwiej się urywają.
@VVeronika: cienkie zawsze były i w ogóle nie mają objętości, nie wiem czy jest na to jakiś myk bez używania kosmetyków. A końcówki przytnę, bo już fes brzydko wygląda końcówka warkocza jak zrobię :P
Na objętość świetne są proteiny roślinne (whea protein, rice protein, oat protein) i dodatek skrobii ziemniaczanej do maski. A u nasady włosów świetnie podnosi zmieszanie szamponu z odrobiną glinki, np. białej.
Ale tobie nie polecam cieniować, lepiej ścinaj na prosto albo w kształt U. ;>
źródło: comment_NRMfAsiXxjwA1fiyaV3PTfJsCvJq9p56.jpg
Pobierz@VVeronika: własnie z 2 lata tnę już na prosto, teraz w poniedziałek chcę żeby mnie w U machnęły, bo już mi zbrzydł ten widok :P