To i ja pokażę moje kaskady - 4 lata zapuszczania, dbanie w systemie "jak mi sie przypomni to coś z nimi zrobię", końcówki co parę miesięcy do ścięcia i tyle. No i kolor poprawiony, bo naturalnie jestem szara mysza :p Pofalowały się od warkocza - w końcu nauczyłam się w nim spać i nagle niebieski przestał mi wyrywać włosy przez sen :D
@Wanesza: serio tylko z tego powodu takie długie? Co za różnica czy będziesz miała krótki czy długie. Przyrost w jednostce czasu będzie taki sam. Tak mi się wydaje
ale za to jak powiewają na wietrze.. wpadając do oczu i do ryja, przyklejając sie do pomadki i wplątując się w zamek do kurtki :D
@Nightshade: to ja mam takie za łopatki ledwie i już mnie do szału doprowadzają, ale nosze rozpuszczone bo niebieski lubi ;] teraz szalik czy kurtka właśnie i codziennie to samo ;/ ale jeszcze ze dwa miesiące i oddam na rak'nroll sasasa ;) @Wanesza:
@Nightshade: szczerze mowiac to wygladaja licho, ale to sie chyba nazywa fairy ends i ma zwolennikow, wiec jak Ci sie podoba to luz, ale jak chcesz zagescic optycznie to bym sciela je z dobre 15-20 cm ale maszynka i na prosto a jesli Ci sie faluja to zamiast warkocza, ktory moim zdaniem po rozpuszczeniu wyglada wlasnie dosc nieestetycznie to bym robila jednak koczka slimaczka. Mozesz tez poprobowac ploppingu, ugniatania na
@Nightshade: a to nie wiem, gdzies sobie ubzduralam, ze pisalas ze falowane :| ale moja siostra ma wlasnie takie jak piszesz ze sie rozprostowywuja i u niej podciecie maszynka, olejowanie kokosowym olejem i natur vital maska aloesowa baaaaardzo poprawilo wyglad (u mnie efekt stogu siana, a mam z natury falowane)
@superloginbulwo: robię czasami kokosowym i potrafi zrobić robotę, ale mam wrażenie, że moje kłaki mają to podejście, że im mniej przy nich robię tym sa szczęśliwsze :D Coś w stylu "zostaw nas kobieto, nic nie rób i daj nam rosnąć" :D A le tą maskę sobie obczaję, dzięki!
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
#wlosyboners #wlosy #chwalesie
@Nightshade: teraz w modzie paddle brushe
@Nightshade: to ja mam takie za łopatki ledwie i już mnie do szału doprowadzają, ale nosze rozpuszczone bo niebieski lubi ;] teraz szalik czy kurtka właśnie i codziennie to samo ;/ ale jeszcze ze dwa miesiące i oddam na rak'nroll sasasa ;)
@Wanesza: