Aktywne Wpisy
Viado +172
Dziś jest jedyny taki Marsz i jedyne takie Święto, którego wszyscy zdrajcy, lewacy i zaprzańcy się tak boją i tak nienawidzą.
Boli i uwiera ich Polskość, Niepodległość i Suwerenność. Boli ich normalna rodzina, skręca ich kiedy zobaczą biało czerwoną flagę.
To jest ten dzień kiedy kawiarniane fajnopolactwo z warszawy boi się wyjść na ulice w swoich tęczowych torbach.
Nienawiść do wszystkiego co Polskie, to jest ich cel i sens życia.
Na pohybel
Boli i uwiera ich Polskość, Niepodległość i Suwerenność. Boli ich normalna rodzina, skręca ich kiedy zobaczą biało czerwoną flagę.
To jest ten dzień kiedy kawiarniane fajnopolactwo z warszawy boi się wyjść na ulice w swoich tęczowych torbach.
Nienawiść do wszystkiego co Polskie, to jest ich cel i sens życia.
Na pohybel
Bumelante +82
Nazywanie ludzi świętujących 11 listopada narodowcami to jest taka #!$%@? z logiki że mnie skręca za każdym razem.
Idąc tym tropem świętujących 1 mają powinno się nazywać komunistami.
#marszniepodleglosci
Idąc tym tropem świętujących 1 mają powinno się nazywać komunistami.
#marszniepodleglosci
Czy znacie jakieś materiały do nauki planowania relacyjnych baz danych. Powiedzmy mam dane które zawierają się w kilkunastu kategoriach, czyli byłoby kilkanaście podstawowych tabel. Tylko później byłoby zagnieżdżające się kategorie, relacje pomiędzy kategoriami(jeden do wielu, wiele do wielu) itp. Od samego rozpisania tego na kartce robi sie mindfuck, nie mówiąc już jak to zrobić aby szybko działało.
Do tej pory miałem do czynienia z prostymi bazami gdzie jest sobie user i sobie ma różne rzeczy(które mają kolumne z jego id). Teraz potrzebuje czegoś bardziej skomplikowanego i chciałbym wiedzieć jak to sie prawidłowo robi. A nie na zasadzie yolo "mamy coś nowego to dodajemy kolumnę xD" i potem rekord ma > 50 pól.