Aktywne Wpisy
cezeter +231
Cześć Mireczki! 👋
Siedzę tu z Wami od 15 lat. Zamiast tylko scrollować, postanowiłem po godzinach stworzyć coś swojego.
Rok temu poszedłem na siłke pierwszy raz od 39 lat, wkręciłem się i zrzuciłem 19 kg #chwalesie
Wkurzało
Siedzę tu z Wami od 15 lat. Zamiast tylko scrollować, postanowiłem po godzinach stworzyć coś swojego.
Rok temu poszedłem na siłke pierwszy raz od 39 lat, wkręciłem się i zrzuciłem 19 kg #chwalesie
Wkurzało
źródło: Gemini_Generated_Image_7ejx487ejx487ejx
Pobierz
Gmeras +290
Dziś mija rok od kiedy różowa wyszła z domu i wiecej do niego nie wróciła. (╯︵╰,) #chcesiewyzalic
https://wykop.pl/wpis/80216775/mirki-i-mirabelki-bardzo-was-prosze-trzymajcie-kci
https://wykop.pl/wpis/80216775/mirki-i-mirabelki-bardzo-was-prosze-trzymajcie-kci

Na stronie prócz tekstu:
"Chcesz zarejestrować domeny internetowe San Escobar?
A może Luksemburga, Tuvalu lub Samoa?
W naszym serwisie możesz zarejestrować ponad 300 domen narodowych, globalnych i branżowych."
nie ma możliwości zarejestrowania domeny San Escobar bo taka zwyczajnie nie istnieje.
To nie jest tak że strona z domenami wymyśla se końcówki ala PL EU COM itp.
Czyste dawanie dupska za kasę w pakiecie z dymaniem użytkowników portalu.
Wykop pełną parą.
źródło: comment_7kofkMPHCMEg5WyO9NAqcup6xo57L7CV.jpg
PobierzJedynie skrót się zgadza. Nadal uważasz że to nie wyzysk?
Niemniej jednak jest możliwość zarejestrowania domeny se, dla klienta nieważne jest czy to domena Szwecji czy San escobar.
(I nadal uważam że łatwo się domyślić że to żart)
Równie dobrze jak ktoś chce to może sobie kupić se i mówić że to San escobar
Zasada jak z tymi wycieraczkami do butów o kolorze PL flagi.
RGB nie zgadza się o 0.1 z patentem. Dziękuję, to nie podróba a osobny produkt.
Ogarnie to 1%, a 99% da się nabrać. To jest właśnie chamski marketing.
I jest to oszustwo i nie jest to moralne. Jedyna różnica to to że żadne prawo "regulamin" jak by to napisała @PyraPrzeznaczenia tego nie reguluje. To że coś czegoś nie reguluje, nie znaczy że jest moralne.
Gdy Państwo zabierze Wam 2zł. Świat się wali, Państwo upada, ludzie się mordują itp.
Wszystko zależy od marketingu. Wciskają Wam rzeczy po 200% swojej ceny, czego dowodami są liczne recenzje nowych gier. Które prócz jakości grafiki są gorsze od gier z 2002r. Ale i tak