Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
dzis jestem szczesliwy, wylosowali mnie na TDS, czyli bieg w dookola MontBlanc, 119 km, 7250m przewyzszen
jest tu ktos z #bieganie kto biegnie w jakichs zawodach tam? UTMB, CCC, TDS czy inne?
I w zwiazku z tym pytanie do #mikrokoksy
odpuscilem bieganie ostatnimi czasy, raczej skupilem sie na silowni (SL 5x5, wyniki takie sobie ale na pewno sila wzrosla)
teraz bede musial biegac I to sporo, ale nogi tez cwiczyc trzeba, bo ponad 7 km w gore to jest sporo dla nog
do tego redukcja, nie ma co ukrywac, latwiej mi biec taki dystans z waga 75 kg niz 86 (mam 189 cm wzrostu)
tak wiec najblizsze 7.5 miesiaca tylko jeden cel, ale nie do konca wiem jak to wszystko pogodzic
3x w tyg przysiady I 4 x w tygodniu biegi (a pozniej 5-6) spowoduja ze nogi beda permanentnie zmeczone...
zmienic trening z SL? czy dalej go ciagnac, biegac w pozostale 4 dni? to nie beda krotkie dystanse, od marca co najmniej raz w tyg bede robil 30-40 km a laczny kilometraz od kwietnia bedzie przekraczal 300km na miesiac a byc moze dochodzil do 400
ale ze trzeba 7 to wystarczylo
rok temu mnie nie wylosowali, teraz sie udalo - punkty mialem z EcoTrail Brussels 2015 - 4 punkty latwe bo bieg ma raptem 82km I malo przewyzszen, nie wiem czemu ma az 4 punkty
I 4 punkty za najpiekniejszy bieg w jakim bralem udzial - MIUT, ale ten krotszy, czyli 85
to sa przeciez swietni biegacze, przeszli kwalifikacje, potrafia biegac
ja jestem taki sobie dodatkowo w 2016 kontuzja dosc mocna mnie na dlugio czas wyeliminowala, moj wielki plus to super mocna psychika ktora nie pozwala sie poddac
ale jak nie zdaze w limicie to mnie wywala
@wykopowy_brukselek: biegłem górski ultramaraton OCR (52km z przeszkodami) jednocześnie trenując dwubój, mogę Ci podpowiedzieć co nieco jak będziesz czegoś nie wiedział.
Na start kup https://store.jtsstrength.com/products/the-hybrid-athlete Wiem, że 47$ to nie są groszę, ale
poczytam/poslucham jak najszybciej
75 kg przy 189 to wciaz bedzie dobra waga a z doswiadczenia wiem ze biega mi sie wtedy duuuuzo latwiej
@wykopowy_brukselek: jednak biegłem z wagą 82kg i 178cm, właśnie sprawdziłem :)
Trenuje z nimi już ponad rok. Wcześniej właśnie przygotowania do ultra + dwubój, aktualnie supertotal (dwujbój + trójbój).