Aktywne Wpisy

Jakub_Kusy +184
Poleć mi książkę. Nieważny gatunek, ani długość. Taką, która zrobiła na Tobie wrażenie i możesz ją komuś z czystym sercem polecić.
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki

zajsty +134
W 23 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL23
Pobierz

źródło: comment_N2njSwZSlAFNhnFFSnwWU6pkN8JdIn6u.jpg
PobierzK---a memy zakazane XDDD
Dobrze, że mówi się o problemie smogu. Szkoda, że nie jest to temat dotyczący zdrowia, tylko temat polityczny.
Zobaczymy co zrobią inne, na szczęście po wielu latach pracy oddolnych inicjatyw (ukłony dla KAS) problem przebił się wreszcie do powszechnej świadomości, zatem nadszedł czas na akcje również w innych regionach.
Sejmik województwa może, w drodze uchwały, w celu zapobieżenia negatywnemu oddziaływaniu
na zdrowie ludzi lub na środowisko, wprowadzić ograniczenia lub zakazy w zakresie eksploatacji instalacji,
w których następuje spalanie
źródło: comment_fxyySoSWBbjlj5mmiGTjVqvZttGoGzqe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora