Aktywne Wpisy

31 maja pierwszy raz bede leciał samlotem a 7 czerwca drugi raz. Znając moje szczeście to sie pewnie rozbijemy
DoktorMorela +12
Nic mnie tak nie bawię jak ból d--y wykopkow ze lekarze zarabiają od nich wiecej xd
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki

https://m.aliexpress.com/s/item/32782298670.html#autostay
#turcja #erdogan
Nie określałbym od razu tego s-----------m mimo, iż wygląda to kiczowato.
Bo to pokraczny produkt tureckiego nacjonalizmu.
źródło: comment_9wrXYrzKJGzgLTH5NrDdK8DJ3IXXnyD6.jpg
PobierzNie można patrzeć na Turków, czy na inne bliskowschodnie narody przez pryzmat europejski. Problem z integracją to w dużym stopniu problem braku pomysłu na ich integracje ze strony państw przyjmujących. W USA wiele narodów obnosi się ze swoją tożsamością narodową i to od lat przy okazji świetnie integrując się ze społeczeństwem i amerykańskimi zwyczajami. Dzisiaj czasy się zmieniły a państwa stały się zbyt miękkie
@Olbor: co do Ataturka to z niego akurat mogą być dumni,a co widzą w Erdoganie tego nie mogę naprawdę pojąć,jest kompletnym przeciwieństwem Mustafy i wręcz niszczy yo co on pozostawił po sobie