Wpis z mikrobloga

@Axiss: no ja p------e jest jaka jest i niech sobie będzie, jakby wszystkie laski były takie same to by nudno na świecie było a przecież nikt ci nie kaze się z nią spotykać ani z żadną podobną jak ty to mówisz 'arystokratką'. Ja p------e, jak to gdzieś było na smiesznym obrazku - ludzie wyglądają zazwyczaj tak sympatycznie, aż ciężko uwierzyć że piszą głupoty w internecie. Ja bym sie wstydziła na
  • Odpowiedz
@sillemo serdecznie polecam mieć w dupie to co napisze Ci random z wykopu na temat 'jaka powinna być kobieta' i być po prostu taką jaką chce się być, nawet jeśli ktoś miałby nazwać Cię 'zmanierowaną'
  • Odpowiedz
@Axiss: tak żenującego wpisu nie widziałem jeszcze póki jestem na wykopie. Liczba plusów też przyprawia o ciarki wstydu, nie zdawałem sobie sprawy, że stężenie stulejarzy jest tu aż tak duże
  • Odpowiedz
@Axiss: ej, ej, ej... pierwszy lepszy filmik i już się uśmiecha. Oj cumplu, chyba ból dupisz nad wyraz.
Ani ją lubię, ani nie lubię, ale jedno muszę przyznać zęby ma 10/10!

P.S. Mikuła to jest dopiero zonk. Przy niej Kasia to cudowna, wyluzowana dziewczyna. Także zamieniłbym zdjęcia, bo wszystko co napisałeś najbardziej pasuje do Mikuły. Która i prywatnie jest podobno tragiczna.
nicramnet - @Axiss: ej, ej, ej... pierwszy lepszy filmik i już się uśmiecha. Oj cumpl...

źródło: comment_A3i6jpgUyMK9b0kapNO7nR6Iab1BGPx9.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Zgagulec: pisałam ten komentarz z przymrużeniem oka ;) tak samo czytam wszystkie porady naszych wykopowych ekspertów z dziedziny związków - z przymrużeniem oka ;)
  • Odpowiedz