Wpis z mikrobloga

@Axiss ej znam taka nawet podobna do tej ze zdjecia z ta roznica ze ona akurat ma chlopaka przyglupa ktorego utrzymuje. Nikt jej nie lubi. Nikt kogo znam. Ale ma mnostwo cumpli debili - jest djka i pracuje jako dziennikarka
  • Odpowiedz
Znam jedną taką.. porażka to mało powiedziane to jest dramat! Do tego ma objawy nerwicy i o---------a mnie za darmo, za chęci do życia..
  • Odpowiedz
@dr_gorasul: @Blizz4rd: @nicramnet: Kurde, Mikula to właśnie dla mnie idealny symbol antypatycznej osoby, bez kija nie podchodź! Wyniosłość bije od niej na kilometr, sam styl mówienia powoduje, że nie chciałbym mieć z nią do czynienia nawet w kolejce w sklepie...
  • Odpowiedz
@wlaczkomputer: Wykop działa inaczej, tutaj najgłupsze wpisy i komentarze wiszą na głównej stronie mirko na samej górze. A na pudelku to tylko komenty pod artykułami, zresztą artykułów jest tam tak duzo ze spadają szybko w dół. Tutaj się to trzyma 24 godziny
  • Odpowiedz
@first: @nicramnet: Kasia to bardziej nerdgirl, nie ma jakiejś porywającej lub irytującej osobowości, wręcz przeciwnie jej niedoskonała polszczyzna nawet budzi pewną sympatię.

Z kolei Mikuła to kobieta aparycji osy wyglądająca jakby przed nią znajdowało się pole siłowe, które spopiela. Na sieci są zdjęcia z jakiejś sesji w takim czarnym wdzianku, brakuje tylko szpicruty. Zakładam, że les albo panna z dwoma kotami.
  • Odpowiedz
@dr_gorasul: o tak! Mikuła streszczona od A do Z. Wydaje mi się, że za wszystkie swoje niepowodzenia wini męskie szowinistyczne świnie, a przy co drugim żarcie na bank wytyka szowinizm xD Oczywiście śmieszne żarty są tylko te jej autorstwa, żarty innych mają braki językowe i niedobór inteligentnej puenty.
  • Odpowiedz