Wpis z mikrobloga

@SRD-4: Chyba przy sierpniowym deszczu meterorów z lapką francuskiego wina z 1923 Alpażą Delapatik by było to dla niej poetyckie przeżycie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@Axiss: *Niepopularna opinia*
Z racji tego, że ja lubie ich filmy o Japonii z prostego powodu pokazują życie i miejsce mniej lub bardziej turystyczne i ciekawostki i trochę o historiii a nie paczajcie ludziska jak szlachta się bawi byłem w Japonii!

Odchodząc od jutube może właśnie rzutujesz swoje niepowodzenia miłosne i własne negatywne doświadczenia na zupełnie nieznaną Ci osobę, którą w Twoim umyśle wpasowuje się w chore ramy wykreowanego przez
  • Odpowiedz
@bramborak:

chore ramy wykreowanego przez Ciebie profilu psychologicznego kobiet w okularach?!

Łał, jak to zabrzmiało. Jak znajdziesz taką Gonciarzową z którą spróbujesz stworzyć cokolwiek, wróć i daj znać jak Ci poszło. To nie faceci mają problem z tego typu laskami, tylko one same mają problem. Z pierwszą lepszą tępą karynką będzie się lepiej, weselej i kreatywniej żyło, niż z taką nudną arystokratką.
  • Odpowiedz
@Axiss: Ja mam żonę i dziecko oglądam takie filmy bez bagażu w postaci nadmiaru testosteronu. Dziwi mnie dlaczego naciskasz na tworzenie związku z dziewczyną z youtube?
  • Odpowiedz
@Axiss: Rozumiem Twoje podejście, ale osoby na zdjęciu zupełnie nie znasz. Nie musi mieć kija w dupie etc. I prawdopodobnie nie ma. Ludzie są trochę bardziej skomplikowani - zakładanie okularów nie czyni z kogoś sztywniaka :)
  • Odpowiedz